Sekretesspolicy

Välkommen till UNiDAYS sekretesspolicy

Senast uppdaterad: 08 julli 2021

För att läsa den tidigare versionen av vår sekretesspolicy kan du klicka här

Din integritet är vår prioritet. Vi uppskattar att du anförtror oss dina personuppgifter och vill att du ska veta att vi respekterar din integritet. Vår integritetspraxis bygger på dessa grundläggande principer:

  • Vi designar våra plattformar och tjänster med din integritet i åtanke.
  • Vi strävar efter insyn i hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi arbetar hårt för att ge tydliga och enkla beskrivningar av vår integritetspraxis eftersom vi vill att du ska förstå dem.
  • Vi är dedikerade till att skydda dina personuppgifter. Vi utvärderar kontinuerligt datasäkerhetsrisker och testar och övervakar vår säkerhetspraxis för att skydda mot dem.

Denna sekretesspolicy beskriver hur Myunidays Limited (MYUNIDAYS LTD), Unidays Inc., UNiDAYS GmbH och deras respektive dotterbolag (gemensamt “UNiDAYS”, “our”, “us” or “we”) samlar in och behandlar dina personuppgifter och hur du kan utöva dina integritetsrättigheter. MYUNIDAYS LTD är registrerat i England och Wales med företagsnummer 07552253, momsnummer 130053865 och har sitt säte på 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, NG7 1FB.

När vi hänvisar till vår“plattform” avser vi www.myunidays.com, UNiDAYS mobilapplikation (vår “app”), The Edit, vår iframe på webbplatser hos våra affärspartners som tillåter åtkomst till UNiDAYS och andra webbplatser eller applikationer som drivs av eller på uppdrag av UNiDAYS där denna sekretesspolicy är publicerad eller länkad.

Denna sekretesspolicy gäller studenter, akademiker och andra som är berättigade att skapa UNiDAYS-konton (“medlemmar”) och till andra som surfar på de offentliga delarna av vår plattform eller engagerar sig med UNiDAYS på sociala medier. Olika sekretesspolicyer gäller för jobbsökanden, nuvarande och potentiella partners och leverantörer , GenZ Insights och våra övriga företagssidor.

NÄR DU ANVÄNDER VÅR PLATTFORM ERKÄNNER DU OCH GODKÄNNER ATT DENNA SEKRETESSPOLICY GÄLLER BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER.

Om du befinner dig i EU har de EU-specifika tilläggen till sekretesspolicyn företräde framför alla andra bestämmelser.

För att ta reda på hur du kan utöva dina integritetsrättigheter:

UNiDAYS arbetar med varumärken som vill marknadsföra sina produkter och tjänster till våra medlemmar. Vi hänvisar till dessa märken som våra “partners”. Via plattformen får medlemmar tillgång till exklusiva kampanjer, rabatter och andra spännande erbjudanden från våra partners (“erbjudanden”). Medlemmar kan också få tillgång till aktuella tävlingar, volontärmöjligheter, omröstningar, enkäter, prenumerationer, exklusivt innehåll och andra online- och personliga möjligheter och evenemang.

Vi samlar in information från eller om medlemmar så att vi kan samordna erbjudanden och för de ändamål som beskrivs i denna sekretesspolicy. Naturligtvis samlar vi också in information när vi är skyldiga att göra det enligt gällande lagar.

Vi samlar in personuppgifter som du lämnar när du registrerar dig, verifierar din identitet eller på annat sätt väljer att dela uppgifter med oss. Vi samlar in dessa personuppgifter av många skäl, inklusive för att skapa och skydda ditt konto, tillhandahålla våra tjänster och skydda plattformen.

En medlems e-postadress krävs för att skapa ett UNiDAYS-konto. Andra personuppgifter som samlas in via medlemskonton eller användning av plattformen omfattar:

  • namn,
  • e-postadress (krävs),
  • universitet/högskola/akademisk institution,
  • registreringsstatus,
  • student-ID-kort,
  • telefonnummer,
  • födelsedatum eller ålder,
  • foto av dig själv, till exempel på ditt student-ID eller om du tillåter UNiDAYS att komma åt dina foton via appen,
  • kontakter med kundtjänst
  • preferenser, åsikter och andra detaljer om dig själv som du väljer att dela i dina svar på enkäter eller under fokusgrupper eller diskussioner och
  • personuppgifter som delas med andra medlemmar via plattformen.

Vi samlar in dessa personuppgifter för följande ändamål:

  • För att verifiera identitet och behörighet för medlemskap,
  • För att skapa medlemskonton,
  • För att skicka information om erbjudanden som vi tror kommer att intressera medlemmar, inklusive erbjudanden som är anpassade baserat på informationen som är associerad med medlemmens konto,
  • För att administrera tävlingar (även känt som gåvor), tävlingar, omröstningar, enkäter och evenemang där medlemmar väljer att delta,
  • För att svara på korrespondens och förfrågningar, till exempel medlemsinteraktioner med vårt kundtjänstteam,
  • För att förstå hur medlemmar interagerar med plattformen så att vi kan förbättra plattformen, utveckla nya funktioner och identifiera vilka partnerserbjudanden som är mest populära bland medlemmarna,
  • För att behandla en medlemsansökan om att bli en UNiDAYS-bloggare, influencer eller annan innehållsskapare,
  • För att presentera volontär- och praktikmöjligheter för medlemmar,
  • För att få feedback och tillhandahålla kundtjänst gällande erbjudanden, partners och plattformen i allmänhet,
  • För att upptäcka och skydda mot skräppost, bedrägeri eller obehörig användning av plattformen och
  • För att övervaka och genomdriva efterlevnad av våra lagliga avtal.

Vissa personuppgifter om dina enheter och aktiviteter samlas in automatiskt när du besöker plattformen. Vi samlar in dessa personuppgifter för att analysera och förbättra plattformen, tillhandahålla våra tjänster och skydda plattformen.

När du besöker plattformen samlas vissa uppgifter automatiskt in från eller om din dator eller mobila enhet och de webbplatser du besöker före och efter plattformen. Beroende på var du bor och gällande lag är dessa automatiskt insamlade uppgifter inte personuppgifter och täcks inte av denna sekretesspolicy.

Automatiskt insamlade uppgifter omfattar:

  • Teknisk information: IP- eller MAC-adress, enhetsmärke, modell och operativsystem, mobilnätinformation, internetleverantör, unikt enhetsidentifieringsnummer, reklam-ID, webbläsartyp och språk, geografisk plats (t.ex. plats eller tid i lands- eller stadszon),
  • Inloggningshändelser (d.v.s. när du loggar in och hur länge du använder plattformen) och "klickströms"-uppgifter, som är information om hur din dator eller mobila enhet interagerar med plattforme; och
  • Interaktioner med erbjudanden, omröstningar, enkäter och annat innehåll på plattformen.

Automatiskt insamlad information hjälper oss att förstå hur medlemmar och besökare som inte är medlemmar använder plattformen. Specifikt använder vi automatiskt insamlad information:

  • För analyser för att förbättra hur medlemmar använder plattformen eller en enhet,
  • För att utvärdera resultatet av erbjudanden och annat innehåll, till exempel vilka partners och typer av erbjudanden som är mest populära,
  • För att förbättra plattformens kvalitet och relevans för medlemmar, till exempel genom att visa eller erbjuda medlemmar plattformsinnehåll baserat på deras preferenser som framgår av klickströmsdata (med samtycke vid behov),
  • För att presentera erbjudanden och information som vi anser är skräddarsydda för intressen hos vissa kategorier av medlemmar;
  • För att lösa tekniska problem och utveckla och uppdatera plattformen,
  • För att upptäcka obehörig användning av plattformen och/eller spridning av plattformsinnehåll,
  • För kundtjänst och
  • För faktureringsändamål så att vi kan fakturera våra partners för de tjänster vi tillhandahåller.

Vissa automatiskt samlade uppgifter samlas in med hjälp av cookies, webbfyrar och liknande spårningstekniker. Läs vår cookiepolicy för mer information.

Vår app samlar in personuppgifter baserat på dina inställningar. Du kan styra dina appinställningar, men vissa personuppgifter är nödvändiga för att du ska kunna använda appen.

När du laddar ner, öppnar eller på annat sätt använder vår app beror de uppgifter som vi samlar på din enhet och dina inställningar i appen och operativsystemet. Appen måste få tillgång till vissa uppgifter på din mobila enhet för att fungera men appens inställningar gör att du kan kontrollera eller ändra din status för viss informationsinsamling. Om du inte vill att appen ska få tillgång till uppgifter på din mobila enhet ska du avinstallera appen. Om du ändrar dina inställningar kanske vissa appfunktioner inte fungerar korrekt. När du samtycker till det kan appen samla in din geografiska plats för din mobilenhet och få tillgång till foton som lagras på din mobila enhet. Om du gör ditt val via appinställningarna kan du få push-meddelanden från UNiDAYS.

Vi samlar in loggar och användningsstatistik från och om din mobila enhet. Vi registrerar till exempel när du öppnar appen så att vi kan övervaka när appen används, hur appen används och om eller när appen slutar fungera för att hjälpa oss att identifiera och åtgärda orsaken.

För att få veta mer om den specifika informationen som samlats in av appen kan du kontrollera inställningarna på din mobila enhet eller granska informationen på den appplattform som du laddade ner appen från. För att stoppa insamlingen av alla uppgifter via appen ska du avinstallera den.

Vi kan få personuppgifter från tredje part när du interagerar med erbjudanden. Vi använder dessa personuppgifter för att analysera och förbättra plattformen, tillhandahålla våra tjänster och bedriva vår verksamhet.

Ibland kan vi få personuppgifter om dig från partners och andra tredjepartsdatakällor (inklusive offentligt tillgängliga källor). Vi kan få information om dina interaktioner med en partners webbplats eller app när du klickar på ett erbjudande för att göra ett köp. Vi använder dessa uppgifter för faktureringsändamål så att vi kan fakturera våra partners för de tjänster vi tillhandahåller. Uppgifterna vi får från tredje part används också för att lära oss mer om våra medlemmar, för att skräddarsy medlemmarnas upplevelser på plattformen, för att rekommendera partners och erbjudanden som vi tror kommer att intressera vissa medlemmar och för att förbättra kvaliteten på plattformsinnehållet. När det gäller prenumerationer kan vi få identifierbar information (t.ex. session-ID eller kund-ID) från Stripe (en betalningsbehandlare) för att bekräfta att du är berättigad att använda relaterade tjänster. Dessa uppgifter hjälper oss också att övervaka och analysera trender och plattformsanvändning så att vi bättre kan hantera vår teknikinfrastruktur och upptäcka och skydda oss mot bedrägerier eller obehörig användning av plattformen.

När vi kombinerar data från tredjepartsdatakällor för att förbättra den information vi har om dig kräver vi att varje tredjepartsdatakälla bekräftar att dess delning av personuppgifter med UNiDAYS är transparent och laglig.

Vi behandlar också personuppgifter för att tillhandahålla personlig och relevant annonsering baserat på dina gillanden och preferenser.

Vi visar och hjälper våra partners att visa riktad annonsering med hjälp av information som samlas in när medlemmar och besökare interagerar med plattformen. Riktade annonser (även ibland kallade personliga eller intressebaserade annonser) visas baserat på information som genereras av onlineaktiviteter, som köp via plattformen, användning av plattformen på mer än en enhet, besök på webbplatser som innehåller partners innehåll, annonser eller cookies och de webbplatser som du besöker före och efter att du loggar in på plattformen. Du kan ändra dina cookieinställningar, inklusive inriktningscookies, på plattformen i dina kontoinställningar. Du kommer fortfarande att se annonser men de kan inte anpassas för dig.

UNiDAYS använder Google Analytics-teknik för riktad annonsering. Google kallar ibland riktad reklam som �återmarknadsföring”. Den information som genereras av Googles teknik överförs till och lagras av Google på servrar i USA. På uppdrag av UNiDAYS kommer Google att använda denna information för att utvärdera användningen av plattformen och sammanställa rapporter för oss och tredje parter som hjälper till att driva och tillhandahålla tjänster relaterade till plattformen. Information om hur Google samlar in, använder och delar din information hittar du iGoogles sekretesspolicy. Google har utvecklat ett webbläsartillägg för bortval. Om du vill välja bort Google Analytics kan du ladda ner och installera tillägget för din webbläsare. Du kan vägra användning av dessa cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare.

Vissa webbläsare (inklusive Safari, Internet Explorer, Firefox och Chrome) innehåller en ”Spåra inte” (”DNT”) eller liknande funktion som signalerar för webbplatser att en webbläsares användare inte vill spåra sin onlineaktivitet. Om en webbplats som svarar på en viss DNT-signal tar emot DNT-signalen kan webbläsaren blockera denna från att samla in viss information om webbläsarens användare. Inte alla webbläsare erbjuder ett DNT-alternativ och DNT-signaler är ännu inte enhetliga. Av denna anledning svarar många webbplatsoperatörer, inklusive UNiDAYS, inte på DNT-signaler.
Mer information om hur och varför vi använder cookies för riktad reklam hittar du i vårcookiepolicy.

VI SAMLAR INTE MEDVETET IN INFORMATION FRÅN BARN UNDER ÅLDER 16. Plattformen är inte avsedd att användas av barn under 16 år. Om du är under 16 år ska du inte använda eller försöka använda vår plattform eller lämna några personuppgifter oss. Om du får veta eller misstänker att någon under 16 år har tillhandahållit UNiDAYS personuppgifter ber vi dig att meddela oss på info@myunidays.com.

Vi delar dina personuppgifter med parter (inklusive anställda och entreprenörer, där så är lämpligt) som hjälper oss att tillhandahålla plattformen och att utföra vår verksamhet. Vi delar också din personuppgifter när du ger oss ditt samtycke.

UNiDAYS delar personuppgifter med organisationer som hjälper till att driva plattformen, när vi enligt lag är skyldiga att göra det, och i övrigt som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Vi delar personuppgifter med följande kategorier av mottagare:

  • Professionella rådgivare som advokater, revisorer och experter på informationssäkerhet och kriminalteknik,
  • Partners och andra plattformsannonsörer efter behov för att behandla beställningar, betalningar och för att utföra vår verksamhet,
  • Marknadsföringsleverantörer som hjälper UNiDAYS att marknadsföra plattformen och från tid till annan kompletterar personuppgifter som vi redan har. Till exempel tar Facebook emot och använder vissa uppgifter relaterade till användningen av plattformen för att hjälpa oss leverera personlig reklam och bedöma effektiviteten av vår reklam,
  • Våra entreprenörer och leverantörer för att göra det möjligt för dem att arbeta för oss, inklusive utan begränsning de som utför dataanalys och testar, övervakar, skyddar och aktiverar plattformen och tjänsterna. Till exempel:
    • Iterable tar emot och använder våra uppgifter för att hjälpa oss med e-postkampanjer;
    • Kevel tar emot och använder våra uppgifter för att leverera personlig reklam till medlemmar,
  • Behörig brottsbekämpning, myndigheter, domstolar eller andra tredje parter när vi anser att utlämnande är nödvändigt (i) för att följa lagen, (ii) för att utöva, upprätta eller försvara våra juridiska rättigheter, eller (iii) för att skydda de vitala intressena hos medlemmar, partners eller annan tredje part,
  • Potentiella eller faktiska förvärvare eller investerare och deras professionella rådgivare i samband med föreslagen fusion, förvärv eller investering i eller hela eller delar av vår verksamhet. Vi kommer att göra vårt bästa för att säkerställa att villkoren i denna sekretesspolicy gäller för personuppgifter efter transaktionen eller att du får meddelande om ändringar i din personuppgiftsbehandling,
  • Våra dotterbolag och
  • till alla andra tredje parter med ditt tillstånd.

Tredje part kan också komma åt vissa personuppgifter med hjälp av OAuth och andra liknande protokoll när du väljer att logga in på plattformen med din inloggningsinformation från andra tjänster eller när du får en tredjeparts anmälan eller �uppmaning”. Vi kan använda OAuth och liknande protokoll för att dela våra uppgifter om dig utan att dela dina säkerhetsuppgifter.

Vi samlar bara in och behandlar dina personuppgifter enligt tillämplig lag. Din plats kommer att avgöra vilken juridisk enhet som är ansvarig för insamling och behandling av dina personuppgifter.

Enligt EU:s dataskyddslag kan UNiDAYS bara samla in och behandla dina personuppgifter när UNiDAYS följer de lagliga grunder som anges i EU:s dataskyddslag och informerar dig om de specifika lagliga grunder som UNiDAYS förlitar sig på.

De lagliga grunder som UNiDAYS förlitar sig på är:

  • Samtycke: vi behandlar dina personuppgifter när du ger ditt samtycke,li>
  • Utförande av ett kontrakt: UNiDAYS driver plattformen och relaterade tjänster på grundval av ett avtal med dig, som är våra användarvillkor;
  • Våra legitima intressen: UNiDAYS kan basera behandlingen av personuppgifter på vårt legitima affärsintresse att driva plattformen och relaterade tjänster och analysera hur de används och förbättra och skapa nya tjänster och produkter som gynnar våra medlemmar och partners och främjar UNiDAYS. Andra legitima intressen är att förebygga och upptäcka bedrägerier, att behålla bevis för att vi följer lagen och att försvara UNiDAYS mot rättsliga anspråk eller bedrägerier. När vi förlitar oss på våra legitima intressen som grund för behandling av personuppgifter balanserar vi våra intressen med starkt integritetsskydd som är utformat för att minimera riskerna för våra medlemmar, besökare och andra, och
  • Efterlevnad av en rättslig skyldighet.

Om vi ber dig att tillhandahålla personuppgifter för att efterleva en rättslig skyldighet eller att fullgöra ett avtal med dig, kanske vi inte kan efterleva vår rättsliga skyldighet eller ingå eller genomföra avtalet om du inte tillhandahåller dessa personuppgifter. När vi till exempel ber dig att ange din e-postadress behöver vi dessa uppgifter för att verifiera att du är berättigad att använda plattformen. Vi kommer att informera dig om att det är obligatoriskt att tillhandahålla dina personuppgifter och de möjliga konsekvenserna om du inte lämnar dina personuppgifter.

Om en annan rättslig grund eller berättigat intresse är relevant för särskild behandling av personuppgifter kommer vi att klargöra det när vi samlar in dessa personuppgifter. Om du har frågor eller behöver ytterligare information om den rättsliga grund som vi behandlar dina personuppgifter på ber vi kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken "Hur kontaktar jag UNiDAYS?" nedan.

  • Om du befinner dig i europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller Storbritannien är den personuppgiftsansvarige för personuppgifter som UNiDAYS samlar in Myunidays Limited på 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, Storbritannien NG7 1FB. ICO-registreringsnumret är Z2692580.
  • Om du befinner dig i USA eller Kanada är den juridiska enhet som ansvarar för behandling av personuppgifter Unidays Inc., 434 W 33rd St., Suite 830, New York, NY 10001, United States.
  • För alla andra jurisdiktioner är den juridiska person som ansvarar för behandling av personuppgifter MYUNIDAYS LTD of 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, United Kingdom NG7 1FB.

Vårt dataskyddsombud är tillgängligt via dpo@myunidays.com. Vår EU-representant finns på unidays_eu_representative@planit.legal.

Om du befinner dig i EU gäller följande för dig utöver (och i händelse av inkonsekvenser, har företräde framför) de andra bestämmelserna i detta avsnitt:

  • Om UNiDAYS behandling av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke är den rättsliga grunden art. 6(1)(a) GDPR. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke (artikel 7 (3) i GPDR) för framtida verkan. Detta påverkar inte lagligheten av behandlingen som ägde rum innan du drog tillbaka ditt samtycke.
  • Om UNiDAYS behandling av dina personuppgifter baseras på ett avtal mellan UNiDAYS och dig är den rättsliga grunden art. 6(1)(b) i GDPR.
  • Om UNiDAYS behandling av dina personuppgifter baseras på juridiska skyldigheter som UNiDAYS måste uppfylla är den rättsliga grunden art. 6(1)(c) i GDPR.
  • Om UNiDAYS behandling av dina personuppgifter baseras på UNiDAYS legitima intressen är den rättsliga grunden art. 6(1)(f) iGDPR. Om du är intresserad av detaljerad information om balanseringen av dina och UNiDAYS intressen ber vi dig kontakta UNiDAYS enligt beskrivningen i avsnittet “HUR KONTAKTAR JAG UNiDAYS?”. I den mån behandlingen baseras på UNiDAYS legitima intressen har du rätt att invända mot behandlingen (art. 21 iGDPR).
  • I enlighet med art. 77 iGDPR har du rätt att lämna in ett klagomål relaterat till UNiDAYS behandling av dina personuppgifter, som du kan utöva genom att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten i det medlemsland i EU där du bor eller där frågan som är föremål för klagomålet inträffade . Vi hoppas att ger oss möjlighet att hantera dina problem genom att kontakta oss på info@myunidays.com, dpo@myunidays.com or unidays_eu_representative@planit.legal innan du kontaktar en tillsynsmyndighet, men annars finns kontaktuppgifterna för EU:s tillsynsmyndigheter på https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Vi erbjuder formulär som är enkla att använda för att effektivisera dina personuppgiftsrättigheter. Du kan alltid kontakta oss med frågor eller funderingar angående dina personuppgiftsrättigheter.

Om du är bosatt i Kalifornien ber vi dig vårt sekretessmeddelande för Kalifornien, som kompletterar denna integritetspolicy och finns här.

För personuppgifter för vilka vi är personuppgiftsansvariga respekterar vi följande sekretessrättigheter i enlighet med tillämplig lag:

  • Om du vill granska, korrigera, uppdatera, dölja, begränsa eller radera dina personuppgifter:
    • För att radera dina uppgifter ber vi dig fylla i formuläret Rätten att bli glömd
    • För att få tillgång till de personuppgifter som UNiDAYS har om dig ska du fylla i formuläret Rätten att veta
  • För övriga önskemål ber vi dig kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken “Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan.
  • Du kan motsätta dig behandlingen av dina personuppgifter, begära begränsningar för i behandlingen av dina personuppgifter eller begära att få tillgång dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter ber vi dig kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken “Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan.
  • Du kan välja bort (eller avprenumerera på) UNiDAYS e-postmarknadsföring genom att klicka på länken "avanmälan" eller "välj bort" i en av våra marknadsföringsmeddelanden eller genom dina kontoinställningar. Observera att du inte kan avsluta prenumerationen på vissa meddelanden, till exempel meddelanden som rör dina kontotransaktioner, icke-marknadsföringsmeddelanden, affärsrelationer eller systemuppdateringar eller systemproblem.
  • Om vi behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke kan du när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken “Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan. Att återkalla ditt samtycke kommer inte att påverka lagenligheten av all behandling som vi genomfört före ditt tillbakadragande, och det kommer inte heller att påverka behandlingen av dina personuppgifter som utförs i förlängningen på annan laglig grund än samtycke.
  • Om vi behandlar dina personuppgifter baserat på våra legitima intressen har du rätt att invända mot den behandlingen, med förbehåll för vissa undantag, genom att kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken“Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan.
  • När vår behandling av dina personuppgifter resulterar i automatiserade beslut, till exempel vilka annonser eller vilket innehåll som ska visas, avser vi inte att dessa beslut lagligen påverkar eller väsentligt påverkar dig. Med automatiserat beslut menar vi att ett beslut som rör dig fattas automatiskt på grundval av datoralgoritmer utan vår mänskliga granskning. Om vi fattar ett automatiskt beslut om dig som juridiskt påverkar eller på annat sätt väsentligt påverkar dig har du rätt att be oss att granska beslutet och kräva en mänsklig granskning av beslutet. Du kan lära dig mer om och utöva denna rätt genom att kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken “Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan.

Vi kommer att granska din begäran så snart det är praktiskt möjligt och svara inom de tidsfrister som krävs enligt tillämplig lag. I varje förfrågan du skickar till oss ber vi att du tydligt anger de personuppgifter som är föremål för din begäran.

Vi svarar på alla förfrågningar vi får från individer som vill utöva sina integritetsrättigheter i enlighet med gällande dataskyddslagar. Observera att de rättigheter som beskrivs ovan inte är automatiska rättigheter och kanske inte gäller under alla omständigheter. Om det sker kommer vi att meddela dig det i vårt svar till dig.

Om du är medlem uppfyller vi bara förfrågningar om de personuppgifter som är associerade med e-postadressen i ditt konto för din säkerhets skull och om du inte är medlem uppfyller vi bara förfrågningar om de personuppgifter som är associerade med e-postadressen som du använder för att skicka oss din begäran. Vi kan behöva begära information från dig för att hjälpa oss bekräfta din identitet och säkerställa din rätt att få tillgång till personuppgifter. När vi gör dessa förfrågningar om mer information gör vi det som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att dina personuppgifter inte lämnas ut till någon som inte har rätt att få dina personuppgifter. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information om din begäran om att påskynda vårt svar.

Att hålla dina personuppgifter �"särskilt din e-postadress�" korrekta och aktuella är viktigt. Uppdatera ditt konto och/eller kontakta oss om dina personuppgifter ändras under din relation med oss.

Observera att vi kan behöva behålla vissa personuppgifter för bokföringsändamål och/eller för att slutföra en transaktion som du började innan du begär en ändring eller radering, till exempel att få ett pris i en tävling. Våra databaser och andra register kan ha kvar personuppgifter som vi inte kan och inte kommer att ta bort. Vi kanske inte heller tillåter dig att granska vissa personuppgifter av juridiska, säkerhetsmässiga eller andra liknande skäl.

Generellt sett utgår ingen avgift för att utöva dina integritetsrättigheter men UNiDAYS kan ta ut en rimlig avgift om din begäran är ogrundad, upprepad eller överdriven.

OM DU BEFINNER DIG I EN JURISDIKTION MED SÄKERHETSLAGAR SOM ERBJUDER DIG PRIVATRÄTTIGHETER SOM INTE BESKRIVS I DENNA PRIVATPOLITIK BER VI DIG KONTAKTA OSS PÅ DPO@MYUNIDAYS.COM.

Om du befinner dig i EU gäller följande utöver (och vid eventuella inkonsekvenser har företräde framför) övriga bestämmelser i detta avsnitt:

  • Du har rätt att bekräfta huruvida personuppgifter som rör dig behandlas av UNiDAYS och rätten att få tillgång till dessa personuppgifter eller begära en kopia av dem (artikel 15 i GDPR), rätt till rättelse av dina felaktiga uppgifter (Art. 16 I GDPR), en rätt att radera (artikel 17 i GDPR) och en rätt att begränsa (blockera) dina uppgifter (art. 18 i GDPR).
  • Dessutom kan du invända mot behandlingen vid behandling på grundval av artikel 6.1 e eller f i GDPR. (art. 21 i GDPR).
  • Om du har tillhandahållit uppgifterna kan du begära överföring av uppgifterna (art. 20 i GDPR).
  • Om behandlingen baseras på samtycke i den mening som avses i art. 6.1 a eller art. 9 (2) (a) i GDPR kan du när som helst återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden (artikel 7.3 (1) i GDPR). Du har också rätt att kontakta den behöriga dataskyddsmyndigheten (art. 77 i GDPR).

Huruvida och i vilken utsträckning dessa rättigheter gäller i enskilda fall och på vilka villkor de gäller föreskrivs i lag.

Generellt behandlar vi personuppgifter i Storbritannien, Irland och USA, beroende på omständigheterna. Vi överför endast data enligt tillämplig lag.

Dina personuppgifter kan överföras till och behandlas någon annanstans än där du bor. Dessa andra jurisdiktioner kan ha sekretesslagar som skiljer sig från lagarna där du bor (och i vissa fall inte lika skyddande).

Våra servrar finns främst på Irland men vi lagrar och återskapar dina personuppgifter på servrar på andra ställen för att ge åtkomsthastighet, robusthet och skydd mot serverfel. De andra primära jurisdiktionerna där personuppgifter behandlas av eller på uppdrag av UNiDAYS är USA och Storbritannien.

Partners, leverantörer och entreprenörer som vi delar personuppgifter med enligt beskrivningen i denna integritetspolicy finns i och överför personuppgifter till olika jurisdiktioner runt om i världen.

Om dina personuppgifter överförs av oss eller för våra räkning använder vi lämpliga skyddsåtgärder för att skydda dina personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy och tillämplig lag. Dessa skydd inkluderar att ingå standardavtalsklausuler för överföring av personuppgifter där så är tillämpligt. Vi kan också kräva ytterligare skyddsåtgärder beroende på vart personuppgifter överförs. Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna under rubriken “Hur kontaktar jag UNiDAYS?” nedan för mer information.

När vi delar personuppgifter med en tredje part som fungerar som vår processor gör vi detta med förbehåll för avtalsenliga skyldigheter som kräver att databehandlaren skyddar dina personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy.

Vi tar hand om och skyddar dina personuppgifter med hjälp av olika tekniska åtgärder som krävs enligt tillämplig lag.

Liksom alla andra organisationer kan UNiDAYS inte helt eliminera säkerhetsrisker i samband med behandling av personuppgifter, men UNiDAYS använder tekniska, fysiska och administrativa skyddsåtgärder för att skydda de personuppgifter som vi behandlar. Våra skyddsåtgärder är utformade för att tillhandahålla en säkerhetsnivå som är anpassad efter risken att behandla dina personuppgifter och inkluderar (i tillämpliga fall) åtgärder för att säkerställa fortlöpande konfidentialitet, integritet, tillgänglighet och motståndskraft hos hanteringssystemen och ett förfarande för regelbunden testning, bedömning och utvärdering av effektiviteten i tekniska och organisatoriska åtgärderna för att garantera säkerheten vid behandlingen av personuppgifter.

Du är ansvarig för att förvara dina kontouppgifter säkert. UNiDAYS behandlar åtkomst till plattformen genom dina kontouppgifter som godkänts av dig.

Vi kan avbryta din användning av hela eller delar av plattformen utan föregående meddelande om vi misstänker eller upptäcker brott mot säkerheten. Om du tror att informationen som du lämnat till UNiDAYS eller ditt konto inte längre är säker ska du omedelbart meddela oss på info@myunidays.com.

Om vi blir medvetna om ett brott som påverkar säkerheten för dina personuppgifter kommer vi att meddela dig enligt gällande lag. När det är tillåtet enligt gällande lag kommer UNiDAYS att meddela dig detta via e-postadressen som är kopplad till ditt konto.

OBEHÖRIG TILLGÅNG TILL PERSONUPPGIFTER OCH PLATTFORMEN �"INKLUSIVE SKRAPNING�" ÄR FÖRBJUDET OCH KAN LEDA TILL ÅTAL.

Vi behåller bara personuppgifter så länge som tillåts enligt tillämplig lag. Vi anonymiserar också vissa personuppgifter för våra register.

UNiDAYS kommer bara att lagra dina personuppgifter så länge vi har ett pågående legitimt affärsbehov att göra det (till exempel för att förse dig med en tjänst du har begärt eller för att följa gällande juridiska, skatte- eller redovisningskrav eller för att skydda mot bedrägeri). Vi kan behålla dina personuppgifter under en längre period för att ta itu med ett klagomål eller om vi rimligen anser att tvister om vårt förhållande till dig är möjliga.

När vi inte har något pågående legitimt affärsbehov att behandla personuppgifter kommer vi antingen att radera eller anonymisera dessa personuppgifter. Om du är medlem är UNiDAYS policy att radera eller anonymisera dina personuppgifter tre (3) år efter att ditt medlemskap upphör.

Om vi inte kan radera eller anonymisera vissa personuppgifter (till exempel för att dina uppgifter lagras i säkerhetskopieringsarkiv eller på grund av ett lagligt krav), kommer vi att lagra personuppgifterna säkert och isolera uppgifterna från ytterligare behandling tills de raderas eller anonymisering är möjlig.

Vi kan anonymisera personuppgifter för forskning eller statistiska ändamål, i vilket fall de resulterande uppgifterna inte längre är personuppgifter som omfattas av denna integritetspolicy och vi kan använda dessa uppgifter utan begränsning.

Denna sekretesspolicy gäller för UNiDAYS-plattformen. När du interagerar med ett erbjudande eller på annat sätt besöker en tredjeparts webbplats eller app, gäller dessa tredjeparts policyer och villkor.

Denna sekretesspolicy gäller inte för behandling av personuppgifter av partners på deras egna webbplatser eller andra webbplatser från tredje part, inte ens när dessa webbplatser är länkade till eller från plattformen. De personuppgifter som samlas in via någon av dessa webbplatser från tredje part omfattas av respektive tredje parts integritetspolicy och praxis. Din tillgång till alla webbplatser från tredje part sker på egen risk. Vi uppmuntrar dig att granska gällande sekretesspolicy innan du lämnar ut personuppgifter till någon.

Vi kan ändra denna sekretesspolicy från tid till annan. Du hittar alltid den senaste versionen på vår hemsida.

UNiDAYS kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan som svar på förändrade juridiska, tekniska eller affärsutvecklingar. När vi uppdaterar denna sekretesspolicy kommer vi att publicera den uppdaterade versionen och ändra datumet "Senast uppdaterad" ovan. Vi kommer också att vidta lämpliga åtgärder för att informera dig så att du har möjlighet att granska viktiga ändringar av denna sekretesspolicy, men kontrollera regelbundet denna sekretesspolicy för att säkerställa att du är medveten om den uppdaterade versionen.

För frågor om denna sekretesspolicy eller UNiDAYS personuppgiftsbehandling ber vi dig kontakta oss på:

Vår europeiska representant enligt art. 27 i GDPR är PLANIT//LEGAL.