Privacy Policy

Velkommen til UNiDAYS Politik om beskyttelse af personoplysninger

Sidst opdateret: XX juli 2021

For at se den forrige version af vores Politik om beskyttelse af personoplysninger, så klik her

Det er vores prioritet at beskytte dine personoplysninger. Vi sætter pris på, at du tiltror os dine personoplysninger, og du skal vide, at vi respekterer dit privatliv. Vores praksis omkring beskyttelse af personoplysninger er baseret på disse kerneprincipper:

  • Vi designer vores platforme og tjenester med henblik på beskyttelse af dine personoplysninger.
  • Vi stræber efter gennemsigtighed i forhold til, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Vi arbejder hårdt på at give klare og ligefremme beskrivelser af vores praksis omkring beskyttelse af personoplysninger, fordi vi gerne vil have, at du forstår dem.
  • Vi er dedikeret til beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi vurderer løbende datasikkerhedsrisici og tester og overvåger vores sikkerhedspraksis for at beskytte mod dem.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger beskriver hvordan Myunidays Limited (MYUNIDAYS LTD), Unidays Inc., UNiDAYS GmbH og deres tilknyttede selskaber (samlet "UNiDAYS", "vores", "os" eller "vi") indsamle og behandle dine personoplysninger, og hvordan du kan håndhæve dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger. MYUNIDAYS LTD er registreret og registreret i England og Wales med firmanummer 07552253, momsnummer 130053865, og med hovedsæde på adressen 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, NG7 1FB.

Når vi henviser til vores "Platform", mener vi www.myunidays.com, UNiDAYS-mobilappen (vores "App"), The Edit, vores iframe på hjemmesider for vores forretningspartnere, der giver adgang til UNiDAYS og enhver anden hjemmeside eller program, der drives af eller på vegne af UNiDAYS, hvor denne Politik om beskyttelse af personoplysninger er publiceret eller linket.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder for de studerende, kandidater og andre, der er berettigede til at oprette en UNiDAYS-konto ("Medlemmer") og til andre, der gennemsøger de offentlige sektioner af vores Platform eller interagerer med UNiDAYS på sociale medier. Der gælder forskellige Politikker om beskyttelse af personoplysninger for jobansøgere, nuværende og potentielle partnere og leverandører, GenZ Insights, og vores øvrige Erhvervs-sider.

NÅR DU BRUGER VORES PLATFORM, ACCEPTERER DU AT DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER GÆLDER FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER.

Hvis du befinder dig i EU, har de EU-specifikke tilføjelser til Politik om beskyttelse af personoplysninger forrang for alle andre bestemmelser.

For at lære, hvordan du kan gøre brug af dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger:

UNiDAYS arbejder med mærker, der ønsker at annoncere deres produkter og tjenester til vores Medlemmer. Vi henviser til disse mærker som vores "Partnere". Gennem Platformen har Medlemmer adgang til eksklusive tilbud, rabatter og andre spændende tilbud fra vores Partnere ("Tilbud"). Medlemmer kan også have adgang til lodtrækninger, konkurrencer, muligheder som frivillig, meningsmålinger, undersøgelser, abonnementer, eksklusivt indhold og andre muligheder og begivenheder både online og personligt.

Vi indsamler oplysninger fra eller om Medlemmer, så vi kan håndtere Tilbud og til de formål, der er beskrevet i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger. Naturligvis indsamler vi også oplysninger, når vi er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du registrerer, bekræfter din identitet eller på anden måde vælger at dele med os. Vi indsamler disse personoplysninger af mange grunde, herunder for at oprette og sikre din konto, levere vores tjenester og beskytte Platformen.

Et Medlems e-mailadresse er påkrævet for at oprette en UNiDAYS-konto. Andre personoplysninger indsamlet via Medlemmers konti eller brug af Platformen inkluderer:

  • Navn;
  • E-mailadresse (påkrævet);
  • Universitet/College/Akademisk institution;
  • Indskrivningsstatus;
  • Studenter-ID-kort;
  • Telefonnummer;
  • Fødselsdag eller alder;
  • Fotografier af dig selv, fx på dit Studenter-ID, eller hvis du giver UNiDAYS adgang til dine billeder via Appen;
  • Kundeservicekommunikation;
  • Præferencer, meninger og andre detaljer om dig selv, som du vælger at dele i dine svar på undersøgelser eller under fokusgrupper eller diskussioner; og
  • Personoplysninger, der deles med andre Medlemmer via Platformen.

Vi indsamler disse personoplysninger for følgende formål:

  • For at kontrollere identitet og berettigelse til medlemskab;
  • For at oprette Medlemskonti;
  • At sende oplysninger om Tilbud, som vi tror vil interessere Medlemmer, herunder Tilbud, der er tilpasset baseret på de oplysninger, der er knyttet til dette Medlems konto;
  • For at administrere sweepstakes (også kendt som giveaways), konkurrencer, afstemninger, undersøgelser og begivenheder, Som Medlemmer vælger at deltage i;
  • For at svare på korrespondance og anmodninger, såsom Medlemsinteraktioner med vores kundeserviceteam;
  • At lære, hvordan Medlemmer interagerer med Platformen, så vi kan forbedre Platformen, udvikle nye funktioner og identificere, hvilke Partneres tilbud der er mest populære blandt Medlemmerne;
  • At behandle et Medlems ansøgning om at blive en UNiDAYS-blogger, influencer eller anden indholdsskaber;
  • At præsentere frivillige og praktikmuligheder for Medlemmer;
  • For at få feedback og yde kundeservice angående Tilbud, Partnere og Platformen generelt;
  • At opdage og beskytte mod spam, bedrageri eller uautoriseret brug af Platformen; og
  • At overvåge og håndhæve overholdelse af vores juridiske aftaler.

Nogle Personoplysninger om dine enheder og aktiviteter indsamles automatisk, når du besøger Platformen. Vi indsamler disse personoplysninger for at analysere og forbedre Platformen, levere vores tjenester og sikre Platformen.

Når du besøger Platformen, indsamles nogle data automatisk fra eller om din computer eller mobilenhed og de hjemmesider, du besøger før og efter Platformen. Alt efter, hvor du bor og hvilken lovgivning er gældende, er disse automatisk indsamlede oplysninger ikke personoplysninger, og de er ikke dækket af denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Automatisk indsamlede oplysninger inkluderer:

  • Teknisk information: IP- eller MAC-adresse, enhedsmærke, model og operativsystem, mobilnetværksoplysninger, internetudbyder, unikt enhedsidentifikationsnummer, reklame-id, browsertype og sprog, geografisk placering (fx land eller byniveau eller tidszone);
  • Indlognings-events (i.e., hvornår du logger ind og hvor længe bruger på Platformen) og "klik stream"-data, som er data om, hvordan din computer eller mobilenhed interagerer med Platformen; og
  • Interaktion med Tilbud, afstemninger, undersøgelser og andet indhold på Platformen.

Automatisk indsamlede data hjælper os med at forstå, hvordan Medlemmer og besøgende, der ikke er Medlemmer, bruger Platformen. Specifikt bruger vi automatisk indsamlede data:

  • Til analyse for at forbedre Medlemmernes brug af Platformen eller en enhed;
  • For at evaluere effektiviteten af Tilbud og andet indhold, såsom hvilke partnere og typer af Tilbud, der er mest populære;
  • For at forbedre kvaliteten og relevansen af Platformen for Medlemmer, fx ved at vise eller tilbyde Medlemmerne Platform-indhold baseret på deres præferencer udledt af clickstream (med samtykke, hvor det er nødvendigt);
  • At præsentere Tilbud og information, som vi mener er skræddersyet til interesserne for bestemte kategorier af Medlemmer;
  • For at hjælpe med at løse tekniske problemer og udvikle og opdatere Platformen;
  • At opdage uautoriseret brug af Platformen og/eller distribution af Platformens indhold;
  • Til kundeservice; og
  • Til faktureringsformål, så vi kan fakturere vores Partnere for de tjenester, vi leverer.

Nogle automatisk indsamlede oplysninger indsamles ved hjælp af cookies, web-beacons og lignende sporingsteknologier. Gennemse vores Politik om brug af cookies for yderligere information.

Vores App indsamler Personoplysninger baseret på dine indstillinger. Du kan kontrollere dine App-indstillinger, men nogle personoplysninger er nødvendige for at bruge Appen.

Når du downloader, tilgår eller på anden måde bruger vores App, afhænger de oplysninger, vi indsamler, af din enhed og dine indstillinger i Appen og operativsystemet. Appen skal have adgang til bestemte oplysninger på din mobilenhed for at fungere, men Appens indstillinger giver dig mulighed for at kontrollere eller ændre din status for indsamling af bestemte oplysninger. Hvis du ikke ønsker, at Appen skal have adgang til data på din mobile enhed, skal du afinstallere Appen. Og hvis du ændrer dine indstillinger, fungerer visse App-funktioner muligvis ikke korrekt. Hvis du accepterer, indsamler Appen muligvis geografisk placering af din mobile enhed og tilgå fotos, der er gemt på din mobile enhed. Hvis du vælger det via App-indstillingerne, kan du modtage push-beskeder fra UNiDAYS.

Vi indsamler logfiler og brugsstatistikker fra og om din mobile enhed. For eksempel registrerer vi, når du åbner Appen, så vi kan overvåge, hvornår Appen bruges, hvordan Appen bruges, og om/hvornår, der er problemer med Appen, hvilket hjælper os med at identificere og løse eventuelle problemer.

For at lære mere om de specifikke oplysninger, der er indsamlet af Appen, skal du kontrollere dine mobile enheds indstillinger eller gennemgå oplysningerne på App-Platformen, hvorfra du downloadede Appen. Afinstaller Appen for at stoppe indsamlingen af alle data via Appen.

Vi modtager muligvis personoplysninger fra tredjeparter, når du interagerer med Tilbud. Vi bruger disse personoplysninger til at analysere og forbedre Platformen, levere vores tjenester og udføre vores forretninger.

Fra tid til anden modtager vi muligvis personoplysninger om dig fra Partnere og andre tredjeparts datakilder (inklusive offentligt tilgængelige kilder). Vi modtager muligvis data om dine interaktioner med en Partners hjemmeside eller app, når du klikker på et Tilbud for at foretage et køb. Vi bruger disse oplysninger til faktureringsformål, så vi kan fakturere vores Partnere for de tjenester, vi leverer. De oplysninger, vi modtager fra tredjeparter, bruges også til at lære mere om vores Medlemmer, til at skræddersy Medlemmernes oplevelser på Platformen, til at anbefale Partnere og Tilbud, som vi mener vil interessere bestemte Medlemmer, og til at forbedre kvaliteten af Platformens indhold. Med hensyn til abonnementer modtager vi muligvis identificerende oplysninger (fx sessions-id eller kunde-id) fra Stripe (en betalingsbehandler) for at bekræfte din berettigelse til at bruge de relaterede tjenester. Disse oplysninger hjælper os også med at overvåge og analysere tendenser og Platform-brug, så vi bedre kan styre vores teknologiske infrastruktur og opdage og beskytte mod svindel eller uautoriseret brug af Platformen.

Når vi kombinerer data fra tredjeparts-datakilder for at forbedre de data, vi har om dig, kræver vi, at hver tredjeparts datakilde bekræfter, at deres deling af personoplysninger med UNiDAYS er transparent og lovlig.

Vi behandler også personoplysninger for at levere personlige og relevante reklamer baseret på dine likes og præferencer.

Vi viser og hjælper vores Partnere med at vise målrettet reklame ved hjælp af indsamlede oplysninger, når Medlemmer og besøgende interagerer med Platformen. Målrettede annoncer (også undertiden kaldet personaliserede eller interessebaserede annoncer) vises baseret på information genereret af onlineaktivitet, såsom køb gennem Platformen, brug af Platformen på mere end en enhed, besøg på hjemmesider, der indeholder Partneres indhold, annoncer eller cookies og de hjemmesider, du besøger før og efter du logger på Platformen. Du kan ændre dine cookie-indstillinger, herunder Cookies til målretning, på Platformen i dine kontoindstillinger. Du vil stadig se annoncer, men de bliver muligvis ikke tilpasset dig.

UNiDAYS bruger Google Analytics-teknologi til målrettet marketing. Google henviser til målrettet marketing som �remarketing’. Oplysningerne, der genereres af Googles teknologi, sendes til eller gemmes af Google på servere i USA. På vegne af UNiDAYS vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere brugen af Platformen og udarbejde rapporter til os og tredjeparter, der hjælper med at opretholde og levere tjenester relateret til Platformen. For information om, hvordan Google indsamler, bruger og deler dine oplysninger, kan du besøge Googles privatlivspolitik. Google har udviklet en opt-out browser add-on; hvis du ønsker at vælge Google Analytics fra, så kan du downloade og installere den nødvendige add-on til din webbrowser. Du kan nægte brugen af disse cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser.

Nogle webbrowsere (inklusive Safari, Internet Explorer, Firefox og Chrome) indeholder en "Do not Track" ("DNT") eller lignende funktion, der signalerer til hjemmesider, at en browsers bruger ikke ønsker at få sin online aktivitet sporet. Hvis en hjemmeside, der reagerer på et bestemt DNT-signal modtager DNT-signalet, kan browseren blokere den hjemmeside fra at indsamle visse oplysninger om browserens bruger. Ikke alle browsere tilbyder en DNT-mulighed, og DNT-signaler er endnu ikke ensartede. Af denne grund reagerer mange hjemmeside-operatører, herunder UNiDAYS, ikke på DNT-signaler.
For information om, hvordan og hvorfor vi bruger cookies til målrettet reklame, se vores Politik om brug af cookies.

VI INDSAMLER IKKE BEVIDST OPLYSNINGER FRA BØRN UNDER 16. Platformen er ikke tiltænkt brug af børn under 16. Hvis du er under 16, brug eller forsøg ikke at bruge vores Platform eller give os personoplysninger. Hvis du lærer eller har mistanke om, at nogen under 16 har delt personoplysninger med UNiDAYS, så bedes du informere os herom på info@myunidays.com.

Vi deler dine personoplysninger med parter (herunder medarbejdere og entreprenører, hvor det er relevant), der hjælper os med at levere Platformen og udføre vores forretninger. Vi deler også dine personoplysninger, når du giver os dit samtykke.

UNiDAYS deler personoplysninger med organisationer, der hjælper med at drive Platformen, når vi er lovligt forpligtet til at gøre det, og ellers som beskrevet i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Vi deler personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Professionelle rådgivere, såsom advokater, revisorer og eksperter inden for informationssikkerhed og retsmedicin;
  • Partnere og andre Platformannoncører efter behov i forbindelse med behandling af ordrer, betalinger og udførelse af vores forretninger;
  • Marketingleverandører, der hjælper UNiDAYS med at promovere Platformen og fra tid til anden supplere de personoplysninger, vi allerede har. For eksempel modtager og bruger Facebook visse data relateret til brugen af Platformen til at hjælpe os med at levere personlig annoncering og vurdere effektiviteten af vores reklamer;
  • Vores entreprenører og leverandører, for at gøre det muligt for dem at arbejde for os, herunder uden begrænsning dem, der udfører dataanalyse og tester, overvåger, sikrer og aktiverer Platformen og tjenesterne. For eksempel:
    • Iterable modtager og bruger vores data til at hjælpe os med marketingkampagner via e-mail;
    • Kevel modtager og bruger vores data til at levere personlig annoncering til Medlemmer;
  • Kompetente instanser inden for politiet, regulerende myndigheder, domstole eller andre tredjeparter, når vi mener, at videregivelse er nødvendig (i) for at overholde loven, (ii) for at udøve, etablere eller forsvare vores juridiske rettigheder eller (iii) for at beskytte de vitale interesser for Medlemmer, Partnere eller en anden tredjepart;
  • Potentielle eller faktiske erhververe eller investorer og deres professionelle rådgivere i forbindelse med enhver foreslået fusion, overtagelse eller investering i eller hele eller dele af vores forretning. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at vilkårene i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder for personoplysninger efter transaktionen, eller at du får besked om ændringer i behandlingen af dine personoplysninger;
  • Vores tilknyttede selskaber; og
  • Til enhver anden tredjepart med din tilladelse.

Tredjeparter kan også få adgang til visse personoplysninger ved hjælp af OAuth og andre lignende protokoller, når du vælger at logge ind på Platformen ved hjælp af dine login-oplysninger fra andre tjenester, eller når du modtager en tredjeparts underretning eller �prompt’. Vi kan bruge OAuth og lignende protokoller til at dele vores data om dig uden at dele dine sikkerhedsoplysninger.

Vi indsamler og behandler kun dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning. Din placering bestemmer den juridiske enhed, der er ansvarlig for indsamling og behandling af dine personoplysninger.

I henhold til EU-databeskyttelsesloven, må UNiDAYS kun indsamle og behandle dine personoplysninger, når UNiDAYS følger det juridiske grundlag, der er specificeret i EU's databeskyttelseslov, og informerer dig om det specifikke juridiske grundlag, som UNiDAYS er underlagt.

Det juridiske grundlag for UNiDAYS er:

  • Samtykke: Vi behandler dine personoplysninger, når du giver dit samtykke;
  • Gennemførelse af en aftale: UNiDAYS driver Platformen og relaterede tjenester på grundlag af en aftale med dig, som er vores Servicebetingelser;
  • Vores legitime interesser: UNiDAYS kan basere behandlingen af personoplysninger på vores legitime forretningsinteresse i at drive Platformen og relaterede tjenester og analysere, hvordan de bruges, for at forbedre og skabe nye tjenester og produkter, der kommer vores Medlemmer og Partnere til gode og styrker UNiDAYS. Andre legitime interesser er at forhindre og afsløre svindel, at bevare bevis for vores overholdelse af loven og at forsvare UNiDAYS mod juridiske krav eller bedrageri. Når vores legitime interesser er vores grundlag for behandling af personoplysninger, afbalancerer vi vores interesser med stærk beskyttelse af personoplysninger, som er designet til at minimere risikoen for vores Medlemmer, besøgende og andre; og
  • Overholdelse af en juridisk forpligtelse.

Hvis vi beder dig om at dele personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at udføre en aftale med dig, kan vi muligvis ikke overholde vores juridiske forpligtelse eller indgå en eller udføre en aftale, hvis du ikke deler disse personoplysninger. Når vi fx beder dig om at angive din e-mailadresse, har vi brug for disse oplysninger for at bekræfte, at du er berettiget til at bruge Platformen. Vi vil angive, om det er obligatorisk at dele dine personoplysninger og de mulige konsekvenser, hvis du ikke deler dine personoplysninger.

Hvis et andet juridisk grundlag eller legitim interesse er relevant for bestemte behandling af personoplysninger, gør vi det klart, når vi indsamler disse personoplysninger. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger om det juridiske grundlag, som vi behandler dine personoplysninger på, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under overskriften "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" nedenfor.

  • Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Storbritannien, er den dataansvarlige for de personoplysninger, som UNiDAYS indsamler, Myunidays Limited 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, United Kingdom NG7 1FB. ICO-registreringsnummeret er Z2692580.
  • Hvis du befinder dig i USA eller Canada, er den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandling af personoplysninger Unidays Inc., 434 W 33rd St., Suite 830, New York, NY 10001, USA.
  • For alle andre jurisdiktioner er den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandling af personoplysninger MYUNIDAYS LTD på 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, United Kingdom NG7 1FB.

Vores Databeskyttelsesofficer er tilgængelig via dpo@myunidays.com. Vores EU-repræsentant er tilgængelig på unidays_eu_representative@planit.legal.

Hvis du befinder dig i EU, gælder følgende for dig ud over (og i tilfælde af uoverensstemmelser med forrang over) de øvrige bestemmelser i dette afsnit:

  • Hvis UNiDAYS’ behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, er det juridiske grundlag Art. 6(1)(a) GDPR. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage (Art. 7(3) GPDR), gældende fremover. Dette påvirker ikke lovligheden af behandlingen, der fandt sted, før du trak dit samtykke tilbage.
  • Hvis UNiDAYS’ behandling af dine personoplysninger er baseret på en aftale mellem UNiDAYS og dig, er det juridiske grundlag Art. 6(1)(b) GDPR.
  • Hvis UNiDAYS’ behandling af dine personoplysninger er baseret på juridiske forpligtelser, som UNiDAYS skal opfylde, er det juridiske grundlag Art. 6(1)(c) GDPR.
  • Hvis UNiDAYS’ behandling af dine personoplysninger er baseret på UNiDAYS' legitime interesser, er det juridiske grundlag Art. 6(1)(f) GDPR. Hvis du er interesseret i detaljerede oplysninger om afvejningen af dine og UNiDAYS' interesser, så kontakt UNiDAYS som beskrevet i sektionen "HVORDAN KONTAKTER JEG UNiDAYS?". For så vidt behandlingen er baseret på UNiDAYS’ legitime interesser, har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (Art. 21 GDPR).
  • I henhold til Art. 77 GDPR, du har ret til at indgive en klage i forbindelse med UNiDAYS’ behandling af dine personoplysninger, som du kan udøve ved at indgive en klage til tilsynsmyndigheden i EU-bopælsmedlemsstaten, eller der, hvor problemet, der er genstand for klagen, opstod. Vi håber, at du vil lade os at tage os af dine bekymringer ved at kontakte os på info@myunidays.com, dpo@myunidays.com or unidays_eu_representative@planit.legal inden du henvender dig til en tilsynsmyndighed, men ellers er kontaktoplysningerne for EU-tilsynsmyndighederne tilgængelige på https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Vi tilbyder brugervenlige formularer til at strømline dine anmodninger om databeskyttelse. Du kan altid kontakte os med spørgsmål eller bekymringer vedrørende beskyttelsen af dine personoplysninger.

Hvis du er bosiddende i Californien, så se venligst vores Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger i Californien, som supplerer denne Politik om beskyttelse af personoplysninger og er tilgængelig her.

For personoplysninger, som vi er dataansvarlige for, respekterer vi følgende rettigheder til beskyttelse af personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning:

  • Hvis du ønsker at gennemgå, rette, opdatere, fjerne, begrænse eller slette dine personoplysninger:
  • For andre anmodninger bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" herunder.
  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, anmode om begrænsninger i behandlingen af dine personoplysninger eller anmode om overførsel af dine personoplysninger. For at udøve disse rettigheder bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" herunder.
  • Du kan fravælge (eller afmelde) UNiDAYS' e-mail-marketingskommunikation ved at klikke på "afmeld" eller "opt-out"-linket i en af vores marketing-e-mails eller via dine kontoindstillinger. Bemærk, at du ikke kan afmelde dig visse meddelelser, såsom meddelelser, der vedrører dine kontotransaktioner, ikke-salgsfremmende meddelelser, forretningsforhold eller systemopdateringer eller systemproblemer.
  • Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet under "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" herunder. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, vi har foretaget inden din tilbagetrækning, og det vil heller ikke påvirke behandlingen af dine personoplysninger, der foretages i henhold til et andet lovligt grundlag end samtykke.
  • Hvis vi behandler dine personoplysninger baseret på vores legitime interesser, har du ret til at gøre indsigelse mod denne behandling med forbehold af visse undtagelser ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet under "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" herunder.
  • Når vores behandling af dine personoplysninger resulterer i automatiserede beslutninger, såsom hvilke annoncer eller indhold der skal vises dig, har vi ikke til hensigt at disse beslutninger lovligt påvirker eller i væsentlig grad påvirker dig. Med automatisk beslutning mener vi, at en beslutning vedrørende dig træffes automatisk på basis af computeralgoritmer uden vores menneskelige gennemgang. Hvis vi træffer en automatiseret beslutning om dig, der lovligt påvirker eller på anden måde påvirker dig væsentligt, har du ret til at bede os om at gennemgå beslutningen og kræve en menneskelig gennemgang af beslutningen. Du kan lære om og udøve denne ret ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under "Hvordan kan jeg kontakte UNiDAYS?" herunder.

Vi gennemgår din anmodning så snart det er praktisk muligt og svarer inden for de tidsperioder, der kræves i henhold til gældende lov. I enhver anmodning, du sender til os, bedes du tydeliggøre de personoplysninger, der er genstand for din anmodning.

Vi svarer på alle anmodninger, vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres ret til beskyttelse af personoplysninger med gældende databeskyttelseslove. Vær opmærksom på, at rettighederne beskrevet ovenfor ikke er automatiske rettigheder og gælder muligvis ikke under alle omstændigheder. Når det sker, giver vi dig besked i vores svar til dig.

For din beskyttelse, hvis du er Medlem, opfylder vi kun anmodninger om de personoplysninger, der er knyttet til e-mailadressen på din konto, og hvis du ikke er Medlem, opfylder vi kun anmodninger om de personoplysninger, der er knyttet til den e-mailadresse, som du bruger til at sende os din anmodning. Vi bliver muligvis nødt til at anmode om oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til personoplysninger. Når vi fremsætter disse anmodninger om yderligere oplysninger, gør vi det som en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at dine personoplysninger ikke videregives til nogen, der ikke har ret til at modtage dine personoplysninger. Vi kan også kontakte dig for at bede om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Det er vigtigt at holde dine personoplysninger, �" især din e-mailadresse �" nøjagtig og opdateret. Opdater din konto og/eller kontakt os, hvis dine personoplysninger ændres under dit forhold til os.

Vær opmærksom på, at vi muligvis har brug for at opbevare visse personoplysninger til arkiveringsformål og/eller for at gennemføre en transaktion, som du startede før du anmodede om en ændring eller sletning, såsom at tildele en præmie i et sweepstake. Vores databaser og andre poster kan have resterende personoplysninger, som vi ikke kan og ikke vil fjerne. Vi tillader muligvis heller ikke at gennemgå bestemte personoplysninger af juridiske, sikkerhedsmæssige eller andre lignende grunde.

Generelt er der ikke noget gebyr forbundet med at udøve dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger, men UNiDAYS kan opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er ubegrundet, gentagen eller overdreven.

HVIS DU BEFINDER DIG I EN JURISDIKTION MED LOVE OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER, DER TILBYDER DIG PRIVACY-RETTIGHEDER, DER IKKE BESKRIVES I DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER, SÅ KONTAKT OS DPO@MYUNIDAYS.COM.

Hvis du befinder dig i EU, gælder følgende ud over (og i tilfælde af uoverensstemmelser, med forrang over) de øvrige bestemmelser i dette afsnit:

  • Du har ret til bekræftelse af, om personoplysninger, der vedrører dig, behandles af UNiDAYS og ret til at få adgang til disse personoplysninger eller anmode om en kopi af dem (Art. 15 GDPR), en ret til rettelse af dine forkerte oplysninger (Art. 16 GDPR), en ret til sletning (Art. 17 GDPR), og en ret til at begrænse (blokere) dine oplysninger (Art. 18 GDPR).
  • Desuden, i tilfælde af behandling på grundlag af artikel 6(1)(e) eller (f) GDPR, kan du gøre indsigelse mod behandlingen (Art. 21 GDPR).
  • Hvis du har leveret oplysningerne, kan du anmode om overførsel af oplysningerne (Art. 20 GDPR).
  • Hvis behandlingen er baseret på samtykke i henhold til Art. 6(1)(a) eller Art. 9(2)(a) GDPR, du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke gældende fremover (Art. 7(3)(1) GDPR). Du har også ret til at kontakte den kompetente tilsynsmyndighed for databeskyttelse (Art. 77 GDPR).

Om og i hvilket omfang disse rettigheder er gældende i individuelle tilfælde, og på hvilke betingelser de gælder, er lovbestemt.

Generelt behandler vi personoplysninger i Storbritannien, Irland og USA afhængigt af omstændighederne. Vi overfører kun data som tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Dine personoplysninger kan overføres til og behandles et andet sted, end hvor du bor. Disse andre jurisdiktioner kan have love om beskyttelse af personoplysninger, der adskiller sig fra lovgivningen, hvor du bor (og i nogle tilfælde være mindre beskyttende).

Vores servere er primært placeret i Irland, men vi gemmer og gengiver dine personoplysninger på servere andre steder for at give hurtig adgang, robusthed og beskyttelse mod serverfejl. De andre primære jurisdiktioner, hvor personoplysninger behandles af eller på vegne af UNiDAYS, er USA og Storbritannien.

Partnere, leverandører og entreprenører, som vi deler personoplysninger med, som beskrevet i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, er placeret i og overfører personoplysninger til forskellige jurisdiktioner rundt om i verden.

Hvor dine personoplysninger overføres af os eller på vores vegne, bruger vi passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med denne Politik om beskyttelse af personoplysninger og gældende lov. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer indgåelse af standardkontraktbestemmelser for overførsel af personoplysninger, hvor det er relevant. Vi kan også kræve yderligere beskyttelsesforanstaltninger afhængigt af, hvor personlige data overføres. Kontakt os venligst ved hjælp af kontaktoplysningerne under "Hvordan kontakter jeg UNiDAYS?" nedenfor for yderligere information.

Når vi deler personoplysninger med en tredjepart, der fungerer som vores processor, gør vi det underlagt kontraktlige forpligtelser, der kræver, at databehandleren beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Vi sørger for at sikre og beskytte dine personoplysninger ved hjælp af forskellige teknologiske foranstaltninger som påkrævet af gældende lovgivning.

Som enhver anden organisation kan UNiDAYS ikke helt fjerne sikkerhedsrisici forbundet med behandling af personoplysninger, men UNiDAYS anvender tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte de personoplysninger, som vi behandler. Vores beskyttelsesforanstaltninger er designet til at give et sikkerhedsniveau, der passer til risikoen for behandling af dine personoplysninger og omfatter (alt efter hvad der er relevant) foranstaltninger til at sikre den løbende fortrolighed, integritet, tilgængelighed og behandlingssystemernes modstandsdygtighed, samt en procedure til regelmæssig test, vurdering, og evaluering af effektiviteten af tekniske og organisatoriske foranstaltninger til sikring af sikkerheden ved behandlingen af personoplysninger.

Du er ansvarlig for at opretholde sikkerheden for dine kontooplysninger. UNiDAYS behandler adgang til Platformen gennem dine kontooplysninger som godkendt af dig.

Vi kan suspendere din brug af hele eller dele af Platformen uden varsel, hvis vi har mistanke om eller opdager brud på sikkerheden. Hvis du mener, at de oplysninger, du har givet til UNiDAYS eller din konto ikke længere er sikre, bedes du straks underrette os på info@myunidays.com.

Hvis vi bliver opmærksomme på et brud, der påvirker sikkerheden af dine personoplysninger, så meddeler vi dig herom, som påkrævet af gældende lovgivning. Når det er tilladt af gældende lovgivning, vil UNiDAYS sende dig denne meddelelse via den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

UAUTORISERET ADGANG TIL PERSONOPLYSNINGER OG PLATFORMEN �" INKLUSIV SCRAPING �" ER FORBUDT OG KAN FØRE TIL RETSFORFØLGELSE.

Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er tilladt i henhold til gældende lov. Vi anonymiserer også visse personoplysninger til vores optegnelser.

UNiDAYS vil kun gemme dine personoplysninger, så længe vi har et løbende legitimt forretningsbehov til at gøre det (for eksempel for at give dig en service, du har anmodet om, eller for at overholde gældende juridiske, skattemæssige eller regnskabsmæssige krav eller for at beskytte mod svig). Vi kan opbevare dine personoplysninger i en længere periode for at behandle en klage, eller hvis vi med rimelighed mener, at retssager vedrørende vores forhold til dig er mulige.

Når vi ikke har et løbende legitimt forretningsbehov for at behandle personoplysninger, sletter eller anonymiserer vi disse personoplysninger. Hvis du er Medlem, er UNiDAYS' politik at slette eller anonymisere dine personoplysninger tre (3) år efter dit Medlemskab er ophørt.

Hvis vi ikke er i stand til at slette eller anonymisere bestemte personoplysninger (for eksempel fordi dine oplysninger er gemt i backuparkiver eller på grund af et lovkrav), gemmer vi personoplysningerne sikkert og isolerer dem fra enhver yderligere behandling indtil sletning eller anonymisering er mulig.

Vi kan anonymisere personoplysninger til forsknings- eller statistiske formål, i hvilket tilfælde de resulterende data ikke længere er personoplysninger underlagt denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, og vi kan bruge disse data uden begrænsning.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder for UNiDAYS Platform. Når du interagerer med et Tilbud eller på anden måde besøger en tredjeparts hjemmeside eller app, gælder disse tredjeparts politikker og vilkår.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder ikke for behandling af personoplysninger fra Partnere på deres egne hjemmesider eller andre tredjepartshjemmesider, selv når disse hjemmesider er linket til eller fra Platformen. De personoplysninger, der indsamles via et af disse tredjepartshjemmesider, er underlagt den respektive tredjeparts praksis og Politik om beskyttelse af personoplysninger. Din adgang til alle tredjepartshjemmesider er på egen risiko. Vi opfordrer dig til at gennemgå den gældende Politik om beskyttelse af personoplysninger, før du videregiver personoplysninger til nogen.

Vi kan ændre denne Politik om beskyttelse af personoplysninger fra tid til anden. Du kan altid finde den nyeste version på vores hjemmeside.

UNiDAYS kan opdatere denne Politik om beskyttelse af personoplysninger fra tid til anden som reaktion på ændringer i juridisk, teknisk eller forretningsudvikling. Når vi opdaterer denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, vil vi sende den opdaterede version og ændre datoen for "Sidst opdateret" ovenfor. Vi vil også tage passende foranstaltninger for at informere dig, så du har mulighed for at gennemgå væsentlige ændringer i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, men tjek regelmæssigt denne Politik om beskyttelse af personoplysninger for at sikre, at du er opmærksom på den opdaterede version.

Kontakt os venligst for spørgsmål angående denne Politik om beskyttelse af personoplysninger eller UNiDAYS’ behandling af personoplysninger på:

Vores europæiske repræsentant i henhold til Art. 27 GDPR er PLANIT//LEGAL.