Gizlilik Politikası

MyUnidays Ltd, myunidays.com web sitesinin tüm ziyaretçi ve kullanıcılarının gizliliğini korumayı taahhüt eder. Bize sunduğunuz bilgileri nasıl kullandığımızı ve koruduğumuzu anlamak için lütfen aşağıdaki gizlilik politikasını okuyun.

İngiltere'de yürürlükte olan 1998 tarihli Veri Koruma Kanunu’nun ("Kanun") amacı doğrultusunda veri denetçisi, 2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB adresinde mukim MyUnidays Ltd'dir.

myunidays.com tarafından sunulan herhangi bir hizmete kaydınızı yaptırdığınızda, bu politikanın koşulları uyarınca bilgilerinizin toplanmasına, kullanılmasına ve aktarılmasına izin vermektesiniz.

Çerezler

Sizinle ilgili bilgileri, ileride sitemizi ziyaret ettiğinizde erişebileceğimiz şekilde, bilgisayarınıza veya diğer erişim cihazlarınıza gönderdiğimiz dosyalardan oluşan çerezleri kullanmak suretiyle saklıyoruz. Bunu yapmamızın amacı, sizi web sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt, sitemizi tam anlamıyla kullanmanız içindir.

Sitemize göz atarak; çerezleri kullanmamızı ve 2003 tarihli Gizlilik ve Elektronik İletişim Yönetmeliklerinin (PECR-Privacy and Electronic Communications Regulations) 6 sayılı Yönetmeliğini kabul etmekle beraber aşağıdakileri onaylamaktasınız:
1. myunidays.com etki alanının çerezlerini reddetmek üzere tarayıcınızı yapılandırarak bu web sitesinden gelen çerezleri reddedebilirsiniz. Bunu yaptığınız zaman oturum açamayacaksınız ve size doğru bilgileri göstermemiz mümkün olmayacaktır.
2. mizekaydolarak veya web sitemizde oturum açarak, bu amaca yönelik bir çerez yerleştirebileceğimiz konusunda bize açıkça izin vermektesiniz. Biz bir çerez yerleştirmeden web sitemizde oturum açmanız mümkün değildir. Bu durum, yönetmeliklerin 4 (a) ve 4 (b) sayılı maddelerinde kapsanmaktadır.
3. Yerleştirdiğimiz çerezleri tarayıcınız yoluyla istediğiniz zaman silebilirsiniz.
4. Çerez kullanımımız, yönetmeliklerin "Kesinlikle Gerekli" tanımına girmekte olup bu nedenle yerleştirilen veya değiştirilen her çerez için açıkça bir mesaj görüntülememiz gerekmemektedir.

Aşağıdaki çerezleri kullanmaktayız:

Kesinlikle gerekli çerezler: bunlar, web sitemizin çalışması için gerekli çerezlerdir. Bunlar örneğin, web sitemizin güvenli alanlarında oturum açmanızı sağlayan çerezler içerir. Bunlar ayrıca web sitemize geri döndüğünüz zaman sizi tanımak için kullanılır.

Böylece içeriğimizi size özel hale getirebilir, size isminizle hitap edebilir ve tercihlerinizi hatırlayabiliriz (örneğin seçtiğiniz dil veya bölgeyi).

Analiz/performans çerezleri: bunlar, ziyaretçi sayısını belirlememizi ve ziyaret ettiğiniz sayfaları ve izlediğiniz bağlantıları görmemizi sağlar. Bu bilgileri, web sitemizi ve web sitemizde görüntülenen reklamları sizin ilgi alanlarınızla daha bağlantılı hale getirmek için kullanacağız. Ayrıca bu bilgileri, bu amaç doğrultusunda üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz.

Lütfen, üçüncü tarafların (örneğin reklam ağları ve web trafiği analiz hizmetleri gibi dış hizmet sağlayıcıların) da çerezler kullanabileceğini ve bunu hiçbir şekilde kontrol edemediğimizi unutmayın.

Tarayıcınızda bulunan ve çerezlerin tümünün veya bir kısmının yerleştirilmesini reddetmenizi sağlayan ayarı etkinleştirerek çerezleri engellersiniz. Ancak tarayıcı ayarlarınızı (gerekli çerezler dahil) tüm çerezleri engellemek için kullanmanız halinde, sitemizin hiçbir kısmına veya bazı kısımlarına erişemeyebilirsiniz.

Sizden topladığımız bilgiler

myunidays.com ziyaret ettiğiniz, bu web sitesine kaydolduğunuz veya bu web sitesindeki ürünler veya hizmetler hakkındaki bilgileri görüntülediğiniz zaman sizden; adınızı, eğitim durumunuzu, kurum adınızı ve geçerli e-posta adresinizi içeren bazı bilgiler sunmanız istenebilir. Ayrıca, web sitemizi kullanımız hakkındaki bilgilerin yanı sıra web sitesinde yayımladığınız mesajlarda ve bize gönderdiğiniz e-posta veya mektuplarda yer alan size ait bilgileri de toplayabiliriz.

myunidays.com web sitesine ilk defa abone olduğunuzda e-posta adresiniz ve myunidays.com parolanız alınır, şifrelenir ve daha sonra güvenli veri tabanımızda depolanır. Bu parola hiç kimseye ifşa edilmez. myunidays.com Hizmet Şartlarını ve bu Gizlilik Politikasını kabul ederek, bu verilerin bu amaç doğrultusunda güvenli bir ortamda depolanmasına izin vermektesiniz.

Bilgilerinizin kullanımı

Bilgileriniz, sitemizin belirli kısımlara erişiminizi ve myunidays.com hizmetini sizin için işletmemizi sağlar. Topladığımız bilgileri ayrıca işimizi yürütmek, desteklemek, iyileştirmek ve geliştirmek üzere kullanıp analiz edeceğiz.

Özellikle, ve buna izin verdiğiniz durumlarda, bilgilerinizi hizmetlerimiz hakkındaki görüşleriniz için sizinle iletişim kurmak ve sitede veya hizmetlerimizde gerçekleşen önemli değişiklikler ve gelişmeler hakkında zaman zaman sizi bilgilendirmek için kullanabiliriz.

Ayrıca, izin vermeniz halinde, bilgilerinizi sunduğumuz ve ilginizi çekebilecek olan diğer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek amacıyla kullanabiliriz. Sizinle iletişim kurulması konusunda ileride fikrinizi değiştirmeniz halinde, lütfen bizimle iletişim kurmaktan veya hesap ayarlarınızda bu ayarları değiştirmekten çekinmeyin. İstediğiniz an

Bizimle iletişim kurarsanız, bu iletişimin bir kaydını saklayabiliriz. Bu kayıt, güvenli bir ortamda depolanır.

Hesap ayarlarınıza bağlı olarak, fotoğraflar ve videolar ("Medya") gibi fikri mülkiyet hakları kapsamındaki içerik, hesabınızla bağlantılı olarak sunduğunuz tüm Medyayı, bunlarla sınırlı olmaksızın basılı yayınlarımızda, sunumlarımızda, promosyon malzemelerimizde, reklamlarımızda veya web sitemizde ticari veya ticari olmayan amaçlarla çoğaltmak, düzenlemek, yayımlamak, dağıtmak, çevrimiçi erişime açmak üzere bize münhasır olmayan, devredilebilen, alt lisans verilebilen, telifsiz, dünya çapında bir lisans ("Lisans") vermek için gerekli tüm hakları bize sunmakta ve de söz konusu haklara sahip olduğunuzu garanti etmektesiniz. İşbu lisans, içeriğinizi başkalarıyla paylaşmamış olmanız veya varsa paylaştığınız kişilerin bu içeriği silmiş olması durumunda, ilgili Medyayı sildiğiniz veya hesabınızı kapadığınız anda sona erer.

Medyayı sildiğiniz zaman, bir bilgisayardaki geri dönüşüm kutusunu boşaltma işlemine benzer şekilde silinir. Ancak kaldırılan içeriğin, makul bir süre boyunca yedek kopyalar halinde bulunmaya devam edebileceğini (ancak başkaları tarafından ulaşılamayacağını) anlamaktasınız.

Bilgilerinizin ifşası

Tarafımıza sunduğunuz bilgiler, İngiltere ve İrlanda'daki güvenli bilgisayarlarımızda tutulacak olup bu politikada belirtilen amaçlarla veya tarafınızdan onaylanan başka amaçlarla bizim adımıza görev yapan, bir kısmı Avrupa Ekonomik Alanının dışında bulunabilen, İngiltere dışında çalışan personelimize verilebilir veya söz konusu personel tarafından bu bilgilere erişilebilir. Söz konusu taraflar, bizim adımıza bilgileri işler ve destek hizmeti sağlar. Personelimizin erişimini kolaylaştırmak için teknik gereklilikler ortaya çıkması durumunda bilgilerinizi ABD ve Avustralya'da kullanmakta olduğumuz diğer bulut hizmetlerine aktarabiliriz. Ayrıca sitemizin kullanımı hakkındaki toplu bilgileri üçüncü taraflara aktarabiliriz; ancak bu durum, sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgileri içermez.

Avrupa Ekonomik Alanının dışındaki ülkeler her zaman güçlü veri koruma yasalarına sahip değildir. Ancak biz daima bilgilerinizin üçüncü taraflarca bu politika doğrultusunda kullanılması için gerekli adımları mutlaka atacağız.

Kaydolduğunuz veya teyit ettiğiniz e-posta adresiyle bizde kayıtlı bir hesabınız olup olmadığının teyidi sağlanabilir.

Yasalar tarafından gerekli görülmedikçe bize sunduğunuz bilgilerin hiçbirini izniniz olmadan başka türlü paylaşmayız, satmayız veya dağıtmayız.

Son olarak işletmemiz, başka bir ticari işletme ile ortak girişime girer veya birleşir veya başka bir ticari işletmeye satılırsa bilgileriniz, yeni iş ortaklarımıza veya işletme sahiplerine ifşa edilebilir.

Haklarınız

Kişisel verilerinizi pazarlama amacıyla işlemememizi isteme hakkına sahipsiniz. Hesap ayarlarınızı değiştirerek bu tür işlemleri önleme hakkınızı kullanabilirsiniz.

Sitemiz, ortaklarımızın ağlarının, reklam verenlerimizin ve bağlı şirketlerimizin web sitelerinden ve söz konusu web sitelerine bağlantılar içerebilir. Söz konusu web sitelerinin herhangi birine yönelik bir bağlantıyı takip etmeniz halinde lütfen bu web sitelerinin kendi gizlilik politikalarının bulunduğuna ve bu politikalar için hiçbir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmediğimize dikkat edin. Lütfen bu web sitelerine kişisel verilerinizi göndermeden önce söz konusu politikaları kontrol edin.

Güvenlik ve veri saklama

Bilgilerinizi yetkisiz kişilerin erişimine ve yasa dışı işlemlere, kazara oluşacak kayıplara, imhaya ve hasara karşı korumak için güvenlik tedbirleri almaktayız. Bilgilerinizi makul bir süre boyunca veya yasaların gerektirdiği bir süre boyunca saklayacağız.

Erişim ve güncelleme

Hakkınızda saklanan bilgileri görme yetkisine sahipsiniz ve bizden bunların doğru ve güncel olmasını sağlamak için gerekli değişiklikleri yapmamızı isteyebilirsiniz. Bunu yapmak istemeniz halinde lütfen bizimle iletişime geçin. Hakkınızda sakladığımız bilgilerin ayrıntılarını size sunarken oluşacak maliyetlerimizi karşılamak üzere kendi takdirimize bağlı olarak yasalarca belirlenen £10'luk bir ücret isteme hakkına sahibiz.

Gizlilik Politikamızdaki değişiklikler

Gizlilik politikamızda ileride yapılacak herhangi bir değişiklik, sitede yayımlanacak ve uygun olduğu yerde e-posta bildirimi ile ilan edilecektir.

İletişim

Bilgilerinizi kullanımımız konusundaki tüm yorumlara, sorulara ve isteklere açığız. Bunlar ilk olarak e-posta ile help@myunidays.com adresine gönderilmelidir.

Geçerli Yasalar

Bu Gizlilik Politikası, İngiliz hukukuna tabidir.

GÉANT Veri Koruma Davranış Kuralları (GÉANT Data Protection Code of Conduct [CoCo])

Hizmetin adı

UNiDAYS

Hizmetin açıklaması

UNiDAYS, dünya genelindeki öğrenci kitlesini ilgili marka ve hizmetlerle buluşturan, dünyanın önde gelen Öğrenci Ağıdır.

Veri denetçisi ve iletişim kurulacak kişi

2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB adresinde mukim MyUnidays Limited, veri denetçisi olup yukarıdaki adrese posta yoluyla veya help@myunidays.com adresine e-posta göndererek doğrudan iletişim kurulabilir.

Yetki alanı

Birleşik Krallık, İngiltere

İşlenen kişisel veriler

Ana Kuruluşunuzdan aşağıdaki veriler istenir:

Ayrıca web sitemizi kullanımız hakkındaki bilgilerin yanı sıra sitemizde yayımladığınız mesajlarda ve bize gönderdiğiniz e-posta veya mektuplarda yer alan hakkınızdaki bilgileri toplayabiliriz.

Kişisel verilerin işlenme amacı

Bilgileriniz, sitemizin belirli kısımlara erişiminizi ve myunidays.com hizmetini sizin için işletmemizi sağlar. Topladığımız bilgileri ayrıca işimizi yürütmek, desteklemek, iyileştirmek ve geliştirmek üzere kullanıp analiz edeceğiz.

Özellikle, bilgilerinizi; hizmetlerimiz hakkınızdaki görüşleriniz için sizinle iletişim kurmak ve sitede veya hizmetlerimizde gerçekleşen önemli değişiklikler ve gelişmeler hakkında zaman zaman sizi bilgilendirmek için kullanabiliriz.

Ayrıca, bilgilerinizi sunduğumuz ve ilginizi çekebilecek olan diğer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendirmek amacıyla kullanabiliriz. Sizinle iletişim kurulması konusunda ileride fikrinizi değiştirmeniz halinde, bizimle doğrudan iletişim kurabilir veya hesap ayarlarınızı kullanarak tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Bizimle iletişim kurarsanız, bu iletişimin bir kaydını saklayabiliriz.

Bazı bilgileri ayrıca, dolandırıcılığı önleme amacıyla saklayacağız.

Kişisel verilerin ifşa edildiği üçüncü taraflar

Kişisel veriler, hiçbir ortağımıza ifşa edilmez ve yalnızca isimsizleştirilmiş olarak ve toplu biçimde paylaşılır. Kişisel verilerinizi, size hizmet sunmak, özellikle de sizinle hizmetlerimiz ve ürünlerimiz hakkında iletişim kurmak amacıyla üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızla paylaşabiliriz. Son olarak bilgilerinizi, işletmemizi satın almak, işletmemizle birleşmek veya işletmemizle ortak bir girişimde yer almak isteyen işletmelere ifşa edebiliriz.

Kaydolduğunuz veya doğruladığınız e-posta adresi ile bize kayıt yaptırdığınız bir hesabınızın olup olmadığına dair onay, kamuya açık hale getirilir.

Kişisel verileri düzeltme, silme ve kişisel verilere erişme

Erişim veya düzeltme talebinde bulunmak için veya söz konusu verilerin yasalara göre silinebildiği durumda silme talebinde bulunmak için, lütfen yukarıda belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin. Lütfen, bilgilerin meşru bir amaç doğrultusunda, örneğin dolandırıcılığı önlemek amacıyla saklandığı bir durumda, bu verileri silmek zorunda olmadığımıza dikkat edin.

Kişisel verilerinizi pazarlama amacıyla işlemememizi isteme hakkına sahipsiniz. Hesap ayarlarınızı değiştirerek bu tür işlemleri önleme hakkınızı kullanabilirsiniz.

Veri saklama

Bilgilerinizi, yetkisiz kişilerin erişimine ve yasa dışı işlemlere, kazara oluşacak kayıplara, imhaya ve hasara karşı korumak için güvenlik tedbirleri almaktayız. Verileriniz, hesabınızın aktif olduğu süre boyunca saklanacaktır. Aboneliğinize son verdiğimiz zaman, dolandırıcılığı önlemek amacıyla ihtiyaç duymadığımız tüm veriler silinecektir.

Veri Koruma Davranış Kuralları

Verileriniz 1998 tarihli Veri Koruma Kanunu ve yürürlüğe koyulduğu zaman Genel Veri Koruma Yönetmeliği uyarınca korunacaktır.

Kişisel verileriniz, gizliliğinizi korumak için araştırma ve yüksek eğitim sektörünün ortak bir standardı olan Hizmet Sağlayıcılarına Yönelik Davranış Kuralları uyarınca korunacaktır.

14 Haziran 2017 tarihli gizlilik bildirimi.

Close