Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa lukemaan UNiDAYSin tietosuojakäytäntöä

Päivitetty viimeksi: 07. heinäkuuta 2021

Jos haluat lukea tietosuojakäytännön edellistä versiota, klikkaa tästä.

Käyttäjiemme yksityisyys on etusijalla. Ymmärrämme sen, että käyttäjät luottavat haltuumme henkilötietojaan ja haluavat tietää, että kunnioitamme heidän yksityisyyttään. Tietosuojakäytäntömme perustuu seuraaville perusperiaatteille:

  • Suunnittelemme alustamme ja palvelumme käyttäjän yksityisyyttä silmällä pitäen.
  • Pyrimme läpinäkyvyyteen käyttäjän henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Teemme kovasti töitä tarjotaksemme selkeät ja yksinkertaiset kuvaukset tietosuojakäytännöistämme, koska haluamme käyttäjiemme ymmärtävän ne.
  • Olemme sitoutuneet käyttäjien henkilötietojen suojelemiseen. Arvioimme jatkuvasti tietosuojariskejä ja testaamme ja seuraamme niiltä suojaavia turvallisuuskäytäntöjämme.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten Myunidays Limited (MYUNIDAYS LTD), Unidays Inc., UNiDAYS GmbH ja niiden tytäryhtiöt (jatkossa yhteisnimityksellä ”UNiDAYS” tai ”me”) keräävät ja käsittelevät käyttäjien henkilötietoja ja miten omia tietosuojaoikeuksiaan voi käyttää. MYUNIDAYS LTD on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritystunnuksella 07552253, ALV-tunnuksella 130053865, ja sen virallinen osoite on 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, Yhdistynyt kuningaskunta, NG7 1FB.

Kun tekstissä viitataan ”alustaamme”, sillä tarkoitetaan sivustoa osoitteessa www.myunidays.com, UNiDAYS-mobiilisovellusta (eli ”sovellusta”), The Editiä, eli liikekumppaniemme verkkosivuilla olevaa iframe-kehystämme, ja mitä tahansa muuta verkkosivustoa tai sovellusta, jota UNiDAYS käyttää tai jota käytetään UNiDAYSin puolesta ja johon tämä tietosuojakäytäntö on liitetty tai linkitetty.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee opiskelijoita, valmistuneita ja muita henkilöitä, jotka ovat oikeutettuja UNiDAYS-tilin luomiseen (jatkossa ”jäsenet”) sekä muita sellaisia henkilöitä, jotka selaavat alustan julkisia osia tai ovat tekemisissä UNiDAYSin kanssa sosiaalisessa mediassa. Työnhakijoita , nykyisiä ja mahdollisia kumppaneita ja tavarantoimittajia, GenZ Insights -sivustoa sekä muita yrityssivustojamme koskevat eri tietosuojakäytännöt.

KÄYTTÄMÄLLÄ ALUSTAAMME KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY SEN, ETTÄ TÄTÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÄ SOVELLETAAN TÄMÄN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN.

Mikäli käyttäjä on EU:n alueella, kaikki EU-kohtaiset lisäykset tietosuojakäytäntöön ovat etusijalla muihin tietosuojakäytännön kohtiin nähden.

Lisätietoa siitä, miten omia tietosuojaoikeuksiaan voi käyttää:

UNiDAYS työskentelee sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan tai palveluitaan jäsenillemme. Viittaamme näihin tuotemerkkeihin sanalla ”kumppanit”. Alustan kautta jäsenemme saavat eksklusiivisia kampanjatarjouksia, alennuksia ja muita jännittäviä kumppaniemme tarjouksia (“tarjoukset”). Jäsenet voivat myös päästä osallistumaan mahdollisiin arvontoihin, kilpailuihin, vapaaehtoistyömahdollisuuksiin, äänestyksiin, kyselyihin, tai saada pääsyn tilauksiin, eksklusiiviseen sisältöön tai muihin lähitapahtumiin tai verkossa tapahtuviin etätapahtumiin.

Keräämme tietoja jäsenistämme, jotta voisimme räätälöidä tarjouksia ja muista tässä tietosuojakäytännössä kuvatuista syistä. Keräämme luonnollisesti tietoa myös silloin, kun laki niin määrää.

Keräämme henkilötietoja, jotka käyttäjä antaa rekisteröityessään, vahvistaessaan identiteettinsä tai jakaessaan muita tietojaan kanssamme. Keräämme näitä tietoja monesta syystä, kuten käyttäjän tilin luomiseksi ja turvaamiseksi, palvelujemme tuottamiseksi sekä alustan suojelemiseksi.

UNiDAYS-tilin luomiseen vaaditaan jäsenen sähköpostiosoite. Muita jäsentilien kautta kerättyjä tai alustan käytöstä syntyneitä tietoja ovat:

  • nimi
  • sähköpostiosoite (pakollinen)
  • yliopisto/oppilaitos
  • läsnäolostatus
  • opiskelijakortti
  • puhelinnumero
  • syntymäpäivä tai ikä
  • valokuvia käyttäjästä, kuten tämän opiskelijakortissa oleva kuva, tai kuvat, joihin käyttäjä antaa pääsyn sovelluksen kautta
  • asiakaspalveluviestintä
  • mieltymykset, mielipiteet ja muut tiedot, jotka käyttäjä antaa itsestään jakaessaan vastauksiaan kyselyissä, fokusryhmissä tai keskusteluissa
  • henkilötiedot, jotka käyttäjä jakaa muiden jäsenien kanssa alustalla.

Keräämme edellä mainitut tiedot seuraaviin tarkoituksiin:

  • varmistaaksemme käyttäjän henkilöllisyyden ja oikeutuksen jäsenyyteen
  • jäsentilien luomiseen
  • lähettääksemme tietoa tarjouksista, joiden uskomme kiinnostavan jäseniä, mukaan lukien tarjouksia, jotka on räätälöity jäsenen tiliin liittyvien tietojen perusteella
  • järjestääksemme arvontoja, kilpailuja, äänestyksiä, kyselyitä ja tapahtumia, joihin jäsenet voivat halutessaan osallistua
  • voidaksemme vastata viesteihin ja pyyntöihin, kuten jäsenten keskusteluihin asiakaspalvelutiimimme kanssa
  • saadaksemme tietoa siitä, miten jäsenet käyttävät alustaa, jotta voimme parantaa alustaa, kehittää uusia ominaisuuksia ja tunnistaa mitkä kumppaniemme tarjoukset ovat jäsenten keskuudessa suosituimpia
  • käsitelläksemme jäsenien hakemuksia bloggaaja-, vaikuttaja- ja sisällöntuotantotehtäviin
  • esitelläksemme vapaaehtoistyö- ja harjoittelumahdollisuuksia jäsenillemme
  • saadaksemme palautetta ja antaaksemme tarjouksiin, kumppaneihin ja alustaan liittyvää yleistä asiakaspalvelua
  • havaitaksemme ja torjuaksemme roskapostia, petoksia tai alustan luvatonta käyttöä
  • seurataksemme ja valvoaksemme sitä, että noudatamme kaikkia oikeudellisia sopimuksiamme.

Käyttäjän laitteista ja toiminnasta kerätään automaattisesti joitain tietoja, kun tämä vierailee alustalla. Keräämme näitä henkilötietoja analysoidaksemme parantaaksemme ja suojellaksemme alustaa sekä tuottaaksemme palvelujamme.

Kun käyttäjä vierailee alustalla, hänen tietokoneestaan ja mobiililaitteestaan sekä verkkosivuista, joilla hän vieraili ennen alustaa ja sen jälkeen, kerätään automaattisesti joitain tietoja. Käyttäjän asuinpaikasta ja sovellettavasta laista riippuen näitä automaattisesti kerättyjä tietoja ei katsota henkilötiedoiksi, eikä tämä tietosuoja koske niitä.

Automaattisesti kerättyjä tietoja ovat esimerkiksi:

  • tekniset tiedot: IP- tai MAC-osoite, laitteen merkki, malli ja käyttöjärjestelmä, mobiiliverkkotiedot, internetpalveluntarjoaja, yksilöllinen laitetunniste, mainostunnus, selaimen tyyppi ja kieli, maantieteellinen sijainti (eli maa- tai kaupunkitieto tai aikavyöhyke)
  • sisäänkirjautumisloki (eli milloin kirjaudut sisään ja kuinka kauan käytät alustaa) ja klikkausdatasi, eli tietoja siitä, miten tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi käytetään alustaa ja
  • tarjouksia, äänestyksiä, kyselyitä ja muuta alustan sisältöä koskeva käyttäytyminen.

Automaattisesti kerättyjen tietojen avulla ymmärrämme paremmin, miten jäsenet ja muut vierailijat, jotka eivät ole jäseniä käyttävät alustaa. Käytämme automaattisesti kerättyjä tietoja erityisesti:

  • analytiikkaan parantamaan sitä, miten jäsenet käyttävät alustaa
  • arvioimaan tarjousten ja muun sisällön suorituskykyä, kuten selvittämään, mikä kumppani tai minkälaiset tarjoukset ovat suosituimpia
  • parantamaan alustan laatua ja merkittävyyttä jäsenille, esimerkiksi näyttämällä tai tarjoamalla jäsenien mieltymyksiin perustuvaa sisältöä sen datan perusteella, joka on kerätty klikkauksista (suostumus pyydetään tarvittaessa)
  • näyttämään tarjouksia ja tietoja, joiden uskomme sopivan tiettyjen jäsenkategorioiden kiinnostuksen kohteisiin
  • teknisten ongelmien ratkaisemiseen ja alustan kehittämiseen ja päivittämiseen
  • alustan luvattoman käytön ja/tai sen sisällön luvattoman levittämisen havaitsemiseen
  • asiakaspalveluun
  • laskutustarkoituksiin, jotta voimme veloittaa palveluista, joita tarjoamme kumppaneillemme.

Osa automaattisesti kerätyistä tiedoista kerätään evästeiden, jäljitteiden ja vastaavien seurantatekniikoiden avulla. Lue lisätietoja evästekäytännöstämme.

Sovelluksemme kerää henkilötietoja tavoilla, jotka riippuvat käyttäjän asetuksista. Käyttäjä voi vaikuttaa sovelluksen asetuksiin, mutta jotkin tiedot ovat välttämättömiä sovelluksen käyttämiseksi.

Kun käyttäjä lataa sovelluksen ja käyttää sitä, riippuu hänen laitteestaan ja sovelluksen ja käyttöliittymän asetuksista, miten keräämme tietoja. Sovelluksella on toimiakseen oltava pääsy tiettyihin tietoihin mobiililaitteella, mutta sovelluksen asetuksissa on mahdollista tarkistaa tai muuttaa tiedonkeruustatusta joidenkin tietojen osalta. Mikäli käyttäjä ei halua, että sovelluksella on pääsy mihinkään tietoihin mobiililaitteellasi, on hänen poistettava sovellus. Lisäksi mikäli käyttäjä muuttaa asetuksia, sovelluksen tietyt ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla. Käyttäjän suostuessa sovellus voi kerätä mobiililaitteen paikannustiedon ja saada pääsyn kuviin, jotka on tallennettu mobiililaitteelle. Jos käyttäjä haluaa, tämä voi sovelluksen asetuksissa valita push-ilmoitusten vastaanottamisen UNiDAYSiltä.

Keräämme käyttäjän mobiililaitteesta lokitietoja ja käyttötilastoja. Keräämme esimerkiksi tiedon siitä, milloin käyttäjä avaa sovelluksen, jotta voimme seurata sitä, milloin ja miten sovellusta käytetään. Seuraamme myös sovelluksen mahdollisia toimintahäiriöitä, jolloin tieto voi auttaa meitä tunnistamaan ja korjaamaan syyn.

Lisätietoja siitä, mitä tietoja sovellus kerää käyttäjistä on mobiililaiteesi asetuksissa. Tietoja koskevat ilmoitukset voi myös lukea siltä sovellusalustalta, josta sovelluksen on ladattiin. Käyttäjän on poistettava sovellus lopettaakseen tietojen keräämisen sovelluksen kautta.

Voimme vastaanottaa henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, kun käyttäjä on tekemisissä tarjousten kanssa. Keräämme näitä henkilötietoja analysoidaksemme ja parantaaksemme alustaa, tuottaaksemme palvelujamme ja tehdäksemme liiketoimintaa.

Voimme ajoittain saada henkilötietoja käyttäjästä kumppaneiltamme ja muista kolmannen osapuolen tietolähteistä (kuten julkisesti saatavilla olevista lähteistä). Voimme vastaanottaa tietoa käyttäjän toiminnasta kumppanin verkkosivuilla tai sovelluksessa, kun käyttäjä klikkaa tarjousta tehdäkseen ostoksen. Käytämme näitä tietoja laskutustarkoituksin, jotta voimme veloittaa kumppaneitamme tarjoamistamme palveluista. Kolmansilta osapuolilta saatuja tietoja käytetään myös siihen, että voimme oppia lisää jäsenistämme ja räätälöidä jäsenien kokemuksia alustalla, suositella kumppaneita ja tarjouksia, joiden uskomme kiinnostavan tiettyjä jäseniä sekä parantaa alustan sisällön laatua. Tilauksissa voimme vastaanottaa tunnistetietoja (kuten istuntotunnisteen tai asiakkaan tunnisteen) Stripelta (maksunkäsittelijä) vahvistaaksemme, että käyttäjä on oikeutettu kyseisten palvelujen käyttöön. Nämä tiedot auttavat meitä seuraamaan ja analysoimaan kehityssuuntia ja alustan käyttöä, jotta voisimme paremmin hallita teknologista infrastruktuuriamme sekä havaita petoksia tai alustan luvatonta käyttöä ja suojautua siltä.

Kun yhdistämme tietoja kolmansilta osapuolilta parantaaksemme jo hallussamme olevia tietoja käyttäjästä, edellytämme, että kukin kolmannen osapuolen tietolähde vahvistaa, että henkilötietojen jakaminen UNiDAYSin kanssa tapahtuu läpinäkyvästi ja laillisesti.

Käsittelemme henkilötietoja myös tarjotaksemme käyttäjälle personoitua ja merkityksellistä mainontaa, joka perustuu käyttäjän mieltymyksiin.

Me ja kumppanimme näytämme kohdennettua mainontaa, joka käyttää hyväkseen tietoja, jotka olemme keränneet käyttäjien toiminnasta alustalla. Kohdennettujen mainosten (eli personoitujen tai kiinnostukseen pohjautuvien mainosten) näyttäminen perustuu tietoihin, joita syntyy käyttäjän toiminnasta internetissä, kuten ostosten tekemisestä alustalla, vierailemisesta alustalla useammalla kuin yhdellä laitteella, vierailemisesta sivuilla, joilla on kumppaniemme sisältöä, mainoksia tai evästeitä, sekä sivuista, joilla vieraillaan ennen kirjautumista alustalle tai sen jälkeen. Käyttäjä voi muuttaa evästeasetuksiaan, kuten kohdennusevästeasetuksia alustalla tilinsä asetuksissa. Käyttäjälle näytetään yhä mainoksia, mutta niitä ei ole personoitu hänelle.

UNiDAYS käyttää Google Analytics -teknologiaa kohdennettuun mainontaan. Google käyttää kohdennetusta mainonnasta joskus sanaa “uudelleenmarkkinointi”. Googlen teknologian tuottama data välitetään ja säilytetään Googlen toimesta Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Google käyttää tätä tietoa arvioidakseen alustan käyttöä ja tuottaakseen raportteja UNiDAYSille ja kolmansille osapuolille, joiden avulla alusta ja siihen liittyvät palvelut toimivat. Lisää tietoa siitä, miten Google kerää, käyttää ja jakaa käyttäjien tietoja on Googlen tietosuojakäytännössä. Google on kehittänyt selaimen lisäosan, jonka avulla Googlen seurantateknologian käytön voi kieltää. Jos käyttäjä haluaa kieltää Google Analyticsin käytön, hän voi ladata ja asentaa lisäosan selaimeensa. Näiden evästeiden käytön voi estää muokkaamalla selaimen asetuksia.

Joihinkin selaimiin (kuten Safari, Internet Explorer, Firefox ja Chrome) kuuluu “älä seuraa” (do not track, DNT) -toiminto tai vastaava ominaisuus, joka viestii verkkosivuille, että selaimen omistaja ei halua, että tämän toimintaa verkossa seurataan. Mikäli tiettyyn DNT-signaaliin vastaava verkkosivu vastaanottaa DNT-signaalin, selain voi estää verkkosivua keräämästä tiettyjä tietoja selaimen käyttäjästä. Kaikki selaimet eivät tarjoa DNT-ominaisuutta, eikä DNT-käytäntö ole vielä yhtenäinen. Sen vuoksi monet verkkosivut, kuten UNiDAYS, eivät vastaa DNT-signaaleihin.
Lisätietoa siitä, miten ja miksi käytämme evästeitä ja kohdennettua mainontaa on evästekäytännössämme.

EMME TIETOISESTI KERÄÄ TIETOJA LAPSILTA, JOTKA OVAT ALLE 16-VUOTIAITA. Alustaa ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaiden lasten käyttöön. Jos käyttäjä on alle 16 vuotta, tämä ei saa käyttää tai yrittää käyttää alustaa tai luovuttaa meille mitään henkilötietojaan. Jos saat tietoosi tai epäilet, että alle 16-vuotias henkilö on luovuttanut UNiDAYSille henkilötietojaan, ole hyvä ja ilmoita siitä osoitteeseen info@myunidays.com.

Jaamme käyttäjien henkilötietoja eri tahojen (kuten tarvittaessa työntekijöiden tai toimeksisaajien) kanssa, jotka mahdollistavat alustan tarjoamisen ja liiketoiminnan tekemisen. Jaamme henkilötietoja myös, kun käyttäjä antaa siihen suostumuksensa.

UNiDAYS jakaa henkilötietoja organisaatioiden kanssa, jotka auttavat alustan käytössä silloin, kun laki niin määrää tai muissa tapauksissa, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä.

Jaamme henkilötietoja seuraavanlaisille vastaanottajille:

  • neuvoa antaville tahoille, kuten lakimiehille, kirjanpitäjille, tietoturva-asiantuntijoille ja tietoturvaloukkauksen tutkijoille
  • kumppaneille ja muille alustalla mainostaville tahoille tarvittaessa tilausten ja maksujen käsittelyä sekä liiketoimintamme harjoittamista varten;
  • Markkinointipalveluntarjoajille, jotka auttavat UNiDAYSiä mainostamaan alustaa ja ajoittain täydentämään henkilötietoja, joita meillä jo on. Esimerkiksi Facebook vastaanottaa ja käyttää tiettyjä alustan käyttöön liittyviä tietoja, jotta voisimme näyttää personoitua mainontaa ja arvioida mainontamme tehokkuutta.
  • käyttämillemme toimeksisaajille ja palveluntarjoajille, jotta he voisivat työskennellä meille. Tähän sisältyvät rajoituksetta data-analytiikkaa tekevät tahot, jotka testaavat, seuraavat, turvaavat ja mahdollistavat alustan ja palvelujen käyttöä. Esimerkki:
    • Iterable vastaanottaa ja käyttää dataamme auttaakseen meitä sähköpostimarkkinointikampanjoissa
    • Kevel vastaanottaa ja käyttää dataamme kohdentaakseen personoituja mainoksia jäsenillemme
  • toimivaltaisille lainvalvojille, valtion viranomaisille, tuomioistuimille tai muille kolmansille osapuolille, joille uskomme olevan välttämätöntä luovuttaa tietoa i) noudattaaksemme lakia ii) käyttääksemme, määritelläksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme tai iii) suojellaksemme jäseniemme, kumppaniemme tai muun kolmannen tahon keskeisiä etuja
  • mahdollisille tai todellisille ostajille tai sijoittajille ja heidän neuvonantajilleen mitä tahansa yrityksemme osaa koskevan ehdotetun fuusion, myynnin tai investoinnin yhteydessä. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että tämän tietoturvakäytännön henkilötietoja koskevat ehdot pätevät liiketoimen jälkeen tai että käyttäjät saavat ilmoituksen kaikista muutoksista henkilötietojen käsittelyssä.
  • tytäryhtiöillemme
  • mille tahansa muulle taholle käyttäjän suostumuksella.

Kolmannet osapuolet voivat päästä käsiksi tiettyihin tietoihin myös käyttämällä OAuth-protokollaa ja muita vastaavia protokollia, kun käyttäjä haluaa kirjautua sisään alustalle käyttäen toisten palvelujen kirjautumistietoja tai kun tämä vastaanottaa ilmoituksen tai kehotteen kolmannelta osapuolelta. Voimme käyttää OAuthia ja muita protokollia jakaaksemme dataamme käyttäjästä ilman, että tämän tunnistetietoja jaetaan.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ainoastaan sovellettavan lain puitteissa. Käyttäjän sijainti määrittelee oikeussubjektin, joka on vastuussa henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä.

EU:n tietosuojalain puitteissa UNiDAYS voi kerätä ja käsitellä henkilötietoja ainoastaan, mikäli UNiDAYS noudattaa oikeusperusteita, jotka määritellään EU:n tietosuojalaissa ja kertoo käyttäjille oikeusperusteista, joihin UNiDAYSin toiminta nojaa.

Oikeusperusteet, joiden perusteella UNiDAYS toimii ovat:

  • suostumus: käsittelemme henkilötietoja, kun käyttäjä antaa siihen suostumuksensa
  • sopimuksen täytäntöönpano: UNiDAYS hallinnoi alustaa ja siihen liittyviä palveluita sopimussuhteessa käyttäjään. Sopimus on sama kuin käyttöehtomme
  • oikeutetut etumme: UNiDAYS voi perustella henkilötietojen käsittelyä oikeutetulla liiketoimintaan liittyvällä edulla alustan ja siihen liittyvien palvelujen hallinnoimiseen ja niiden käytön analysointiin, palvelujen parantamiseen, sekä uusien palvelujen ja tuotteiden luomiseen, jotka hyödyttävät jäseniämme, kumppaneitamme sekä edistää UNiDAYSin toimintaa. Muita oikeutettuja etujamme ovat petoksien havaitseminen ja estäminen, todisteiden säilyttäminen siitä, että noudatamme lakia ja UNiDAYSin puolustaminen oikeusvaateita tai petoksia vastaan. Nojatessamme oikeutettuihin etuihimme henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena, tarjoamme omien etujemme vastineeksi vahvat tietosuojat, jotka on suunniteltu minimoimaan jäseniemme, vierailijoidemme ja muiden käyttäjien riskit.
  • lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.

Jos pyydämme käyttäjää luovuttamaan henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai pannaksemme täytäntöön käyttäjän kanssa tekemän sopimuksen, emme välttämättä pysty noudattamaan lakisääteisiä velvoitteitamme tai toimeenpanemaan sopimusta, mikäli käyttäjä ei luovuta henkilötietojasi. Kun esimerkiksi pyydämme käyttäjää ilmoittamaan sähköpostiosoitteensa, tarvitsemme kyseisen tiedon sen varmistamiseksi, että käyttäjä oikeutettu käyttämään alustaa. Kerromme käyttäjälle, milloin henkilötietojen luovuttaminen on välttämätöntä ja sen mahdolliset seuraukset, henkilötietoja ei luovuteta.

Jos jokin muu oikeusperuste tai oikeutettu etu on olennainen henkilötietojen käsittelyssä, ilmoitamme siitä selkeästi, kun keräämme kyseiset tiedot. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa oikeusperusteista, joiden perusteella keräämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ilmoitetaan alla olevassa kohdassa “UNiDAYSin yhteystiedot”.

  • Jos käyttäjä on Euroopan talousalueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, UNiDAYSin keräämien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Myunidays Limited, osoitteessa 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, Yhdistynyt kuningaskunta NG7 1FB. Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojaviranomaisen (Information Commissioner’s Office) myöntämä rekisteröintinumero on Z2692580.
  • Jos käyttäjä on Yhdysvalloissa tai Kanadassa, henkilötietojen käsittelystä vastaava oikeussubjekti on Unidays Inc. osoitteessa, 434 W 33rd St., Suite 830, New York, NY 10001, Yhdysvallat.
  • Kaikilla muilla alueilla henkilötietojen käsittelystä vastaava oikeussubjekti on MYUNIDAYS LTD osoitteessa 2 Castle Boulevard, Nottingham, Nottinghamshire, Yhdistynyt kuningaskunta NG7 1FB.

Tietosuojatoimihenkilömme voi tavoittaa osoitteella dpo@myunidays.com. EU-edustajamme voi tavoittaa osoitteella unidays_eu_representative@planit.legal.

Jos käyttäjä on EU:n alueella, seuraava pätee edellä olleiden kohtien lisäksi (ja on ristiriitatilanteissa etusijalla)

  • Jos UNiDAYSin henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, oikeusperuste on Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6(1)(a). Suostumuksen voi peruuttaa koska tahansa (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 7(3)). Suostumuksen peruutus koskee tulevaisuudessa annettuja tietoja. Se ei vaikuta ennen suostumuksen poistamista tapahtuneen tietojen käsittelyn laillisuuteen.
  • Jos UNiDAYSin henkilötietojen käsittely perustuu UNiDAYSin ja käyttäjän väliseen sopimukseen, oikeusperuste on Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6(1)(b).
  • Jos UNiDAYSin henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteisiin velvoitteisiin, jotka UNiDAYSin on täytettävä, oikeusperuste on Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6(1)(c).
  • Jos UNiDAYSin henkilötietojen käsittely perustuu UNiDAYSin oikeutettuun etuun, oikeusperuste on Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6(1)(f). Jos haluat tietää lisää siitä, miten UNiDAYSin ja käyttäjän edut pidetään tasapainossa, ota yhteyttä UNiDAYSiin tavalla, joka on kuvattu osassa “UNiDAYSIN YHTEYSTIEDOT”. Silloin kun tietojen käsittely perustuu UNiDAYSin oikeutettuihin etuihin, käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa käsittely (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 21).
  • Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaisesti käyttäjällä on oikeus tehdä valitus koskien UNiDAYSin suorittamaa henkilötietojen käsittelyä. Oikeutta voi käyttää lähettämällä valituksen valvovalle viranomaiselle siinä EU-maassa, jossa käyttäjä asuu tai jossa valitukseen johtanut asia tapahtui. Toivomme, että annat meille mahdollisuuden vastata huoliisi ennen kuin otat yhteyttä viranomaiseen. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@myunidays.com, dpo@myunidays.com tai unidays_eu_representative@planit.legal. Muussa tapauksessa EU-maiden valvovien viranomaisten yhteystiedot on saatavilla osoitteessa https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Tarjoamme helppokäyttöisiä lomakkeita helpottaaksemme tietosuojapyyntöjen tekemistä. Meille voi aina lähettää tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai huolia.

Mikäli olet Kalifornian osavaltion asukas, lue Kalifornian tietosuojailmoitus, joka täydentää tätä tietosuojakäytäntöä ja on saatavilla täällä.

Niiden henkilötietojen suhteen, joiden rekisterinpitäjänä toimimme, kunnioitamme seuraavia yksityisyyteen liittyviä oikeuksia sovellettavan lain puitteissa:

  • Jos haluat lukea, korjata, päivittää, salata, rajoittaa tai poistaa henkilötietojasi:
  • Muita pyyntöjä varten ota meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla.
  • Henkilötietojen käsittelyn voi kieltää, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista tai pyytää tietojen siirtämistä. Käyttääksesi näitä oikeuksia ota meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla.
  • UNiDAYSin markkinointisähköposteista voi kieltäytyä (tai lopettaa niiden tilaamisen) klikkaamalla “peru tilaus” -linkkiä sähköpostiviestissä tai tilin asetuksissa. Huomaathan, että kaikista viesteistä ei voi kieltäytyä. Näihin kuuluvat tilisi tapahtumiin tai liikesuhteisiin liittyvät viestit, ei-markkinointisisältöä sisältävät viestit, ja järjestelmän päivityksiin tai ongelmiin liittyvät viestit.
  • Jos käsittelemme henkilötietoja käyttäjän suostumukseen perustuen, suostumuksen voi perua koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla. Suostumuksen peruminen ei vaikuta ennen perumista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen, eikä se vaikuta sellaisten henkilötietojen käsittelyyn, joka perustuu muihin laillisiin perusteisiin kuin suostumus.
  • Jos käsittelemme henkilötietoja oikeutettuihin etuihimme perustuen, tietojen käsittelystä voi kieltäytyä tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta ottamalla meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla.
  • Kun henkilötietojen käsittelyssä tehdään automaattisia päätöksiä, kuten mitä mainoksia tai sisältöä käyttäjälle näytetään, tarkoituksenamme ei ole, että päätöksistä aiheutuu käyttäjälle oikeusvaikutuksia tai muita merkittäviä vaikutuksia. Automaattisella päätöksenteolla tarkoitamme, että käyttäjää koskeva päätös on tehty automaattisesti tietokonealgoritmin perusteella ilman ihmisen arviointia. Jos teemme käyttäjää koskevan automaattisen päätöksen, joka aiheuttaa hänelle oikeusvaikutuksia tai muita merkittäviä vaikutuksia, käyttäjällä on oikeus pyytää meitä tarkistamaan päätös ja vaatia ihmisen arviointia. Käyttääksesi näitä oikeuksia ja saadaksesi niistä lisätietoa ota meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla.

Käsittelemme pyynnöt niin pian kuin on kohtuudella mahdollista ja vastaamme lain vaatiman ajan sisällä. Ole hyvä ja täsmennä kyseessä oleva tieto pyynnöissä, jonka lähetät meille.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, jotka saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaoikeuksiaan sovellettavan tietosuojalain puitteissa. Huomaathan, että edellä luetellut oikeudet eivät ole automaattisia, eivätkä välttämättä päde kaikissa tilanteissa. Tällaisissa tilanteissa ilmoitamme asiasta vastauksessamme.

Käyttäjien turvaksi täytämme ainoastaan sellaiset henkilötietoja koskevat pyynnöt, jotka jäsenillä koskevat tilin sähköpostiosoitteeseen liitettyä tietoa ja ei-jäsenillä siihen sähköpostiosoitteeseen liittyvää tietoa, josta pyyntö lähetettiin. Voimme joutua pyytämään käyttäjältä tietoja, joiden avulla varmistamme tämän henkilöllisyyden ja varmistamme tämän oikeudet päästä käsiksi henkilötietoihin. Kun pyydämme näitä tietoja, teemme niin turvatoimena varmistaaksemme, ettei henkilötietoja luovuteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta saada henkilötietoja. Voimme myös ottaa käyttäjään yhteyttä ja pyytää lisätietoja pyyntöön liittyen, jotta voimme käsitellä sen nopeammin.

On tärkeää, että henkilötiedot ja erityisesti sähköpostiosoite on oikein ja ajan tasalla. Päivitäthän tietosi tai otathan meihin yhteyttä, mikäli henkilötietosi muuttuvat sopimussuhteemme aikana.

Huomaathan, että meidän täytyy ehkä säilyttää tiettyjä henkilötietoja kirjanpitoa varten, tai liiketoimen loppuun suorittamista varten tilanteissa, joissa liiketoimi on aloitettu ennen, kuin tietojen muuttamista tai poistoa pyydettiin, esimerkiksi arvontapalkinnon myöntämistä varten. Tietokannoissamme ja muissa rekistereissämme saattaa olla jäännöstietoa, jota emme poista, emmekä voi poistaa. Emme välttämättä myönnä pääsyä kaikkiin käyttäjän henkilötietoihin laillisista tai turvallisuuteen liittyvistä syistä tai muista vastaavista syistä.

Yleensä yksityisyyteen liittyvien oikeuksien käyttämisestä ei peritä maksua, mutta UNiDAYS voi veloittaa kohtuullisen summan, mikäli pyyntö on perusteeton, toistuva tai kohtuuton.

JOS ASUT ALUEELLA, JONKA TIETOSUOJALAIT TAKAAVAT SINULLE OIKEUKSIA, JOITA EI OLE KUVAILTU TÄSSÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ, OTA YHTEYTTÄ OSOITTEESEEN DPO@MYUNIDAYS.COM.

Jos käyttäjä on EU:n alueella, seuraava pätee edellä olleiden kohtien lisäksi (ja on ristiriitatilanteissa etusijalla)

  • Käyttäjällä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitteleekö UNiDAYS tämän henkilötietoja ja oikeus päästä käsiksi tähän tietoon tai sen kopioon (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 15), oikeus oikaista virheellisiä tietoja (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 16), oikeus poistaa tiedot (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 17 ), ja oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 18).
  • Lisäksi Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklaan 6(1)(e) tai (f) perustuvassa käsittelyssä käyttäjllä on oikeus kieltäytyä käsittelystä (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 21).
  • Jos käyttäjä on luovuttanut tiedot, tämä voi myös pyytää tietojen lähettämistä (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 20).
  • Jos tietojen käsittely perustuu suostumukseen niin kuin se on kuvattu Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 6(1)(a) tai artiklassa 9(2)(a), voi peruuttaa suostumuksen koska tahansa (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 7(3)(1)). Käyttäjällä on myös oikeus ottaa yhteyttä toimivaltaisiin tietosuojaviranomaiseen (Yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 77).

Siitä, pätevätkö nämä oikeudet yksittäistapauksissa ja missä olosuhteissa niitä sovelletaan, säädetään laissa.

Käsittelemme henkilötietoja yleensä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa olosuhteista riippuen. Siirrämme tietoja ainoastaan lain sallimalla tavalla.

Henkilötietoja voidaan siirtää ja käsitellä eri paikassa, kuin missä käyttäjä asuu. Näillä alueilla voi olla erilainen tietosuojalainsäädäntö, kuin alueella, jossa käyttäjä asuu (ja joissain tapauksissa kyseinen lainsäädäntö ei välttämättä suojaa yhtä hyvin).

Palvelimemme sijaitsevat pääosin Irlannissa, mutta varastoimme ja kopioimme henkilötietoja myös muissa paikoissa sijaitseville palvelimille voidaksemme tarjota nopeaa pääsyä tietoihin, luotettavuutta ja turvaa palvelimien vikatilanteissa. Muita alueita, joissa henkilötietoja käsitellään UNiDAYSin toimesta tai sen puolesta ovat Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Kumppanit, toimeksisaajat ja palveluntarjoajat, joiden kanssa jaamme henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, sijaitsevat ja siirtävät henkilötietoja eri paikkoihin ympäri maailmaa.

Kun tietoja siirretään meidän toimestamme tai meidän puolestamme, käytämme asiaankuuluvia turvatoimia henkilötietojen suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain puitteissa. Näihin turvatoimiin sisältyy soveltuvin osin kuuluminen henkilötietojen siirtämisestä solmitun vakiosopimuksen piiriin. Saatamme myös tehdä lisätoimia riippuen siitä, mihin henkilötietoja siirretään. Jos haluat lisätietoa, ota meihin yhteyttä tavoilla, jotka on ilmoitettu osiossa “UNiDAYSin yhteystiedot” alla.

Kun jaamme henkilötietoja tilanteissa, joissa kolmas osapuoli toimii henkilötietojen käsittelijänä, meitä ei koske mikään sopimus, mikä vaatisi henkilötietojen käsittelijää suojaamaan henkilötietoja tämän kyseisen tietosuojakäytännön mukaan.

Pidämme huolta siitä, että henkilötiedot ovat suojattuina käyttämällä erilaisia tekniikoita lain vaatiessa.

UNiDAYS ei voi muiden organisaatioiden tavoin eliminoida kaikkia turvallisuusriskejä, joita henkilötietojen käsittelyyn liittyy, mutta UNiDAYS käyttää teknisiä, fyysisiä ja hallinnollisia turvatoimia, joiden tarkoitus on suojata käsittelemiämme henkilötietoja. Turvatoimemme on suunniteltu tarjoamaan henkilötietojen käsittelyyn sopivan riskin mukaista turvaa ja sisältämään (tarvittaessa) keinoja, joilla turvataan luottamuksellisuus, koskemattomuus, saatavuus, käsittelyjärjestelmien kestävyys ja menettelytavat säännölliseen testaukseen sekä hallinnollisia keinoja, joilla henkilötietojen turvallisuus taataan.

Olet itse vastuussa siitä, että pidät kirjautumistietosi turvassa. UNiDAYS katsoo, että kun alustalle kirjaudutaan käyttäjän tunnuksilla, käyttäjä on sallinut kirjautumisen.

Voimme keskeyttää käyttäjän pääsyn alustalle tai sen osiin ilman erillistä ilmoitusta, jos epäilemme tietoturvaloukkausta. Jos uskot, että UNiDAYSille luovuttamasi tieto ei ole enää turvassa, ota välittömästi yhteyttä meihin osoitteeseeninfo@myunidays.com.

Jos tietoomme tulee tietoturvaloukkaus, joka vaikuttaa käyttäjän henkilötietojen turvallisuuteen, ilmoitamme siitä käyttäjälle lain vaatimalla tavalla. Lain salliessa UNiDAYS lähettää kyseisen ilmoituksen käyttäjän tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

HENKILÖTIETOJEN JA ALUSTAN LUVATON KÄYTTÖ, MUKAAN LUKIEN VERKKOHARAVOINTI, ON KIELLETTY JA SE VOI JOHTAA SYYTTEESEEN.

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin laki sallii. Anonymisoimme lisäksi joitakin tietoja rekisteriämme varten.

UNiDAYS säilyttää henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin meillä on laillinen liiketoimeen liittyvä peruste säilyttää tietoja (kuten esimerkiksi pyytämäsi palvelun toimittaminen tai sovellettavien lakiin, veroihin tai kirjanpitoon liittyvien velvollisuuksien täyttäminen tai petoksilta suojautuminen). Voimme säilyttää tietoja kauemmin vastataksemme valitukseen tai jos meillä on kohtuullinen syy uskoa, että riita-asia on mahdollinen.

Jos meillä ei ole perusteltua liiketoimiin liittyvää syytä käsitellä henkilötietoja, joko poistamme tai anonymisoimme kyseiset henkilötiedot. Mikäli käyttäjä on jäsen, UNiDAYSin käytäntö on, että henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan kolmen (3) vuoden kuluttua siitä, kun jäsenyys päättyy.

Mikäli emme pysty poistamaan tai anonymisoimaan tiettyjä henkilötietoja (esimerkiksi siksi, että tiedot on varastoitu varmuuskopioarkistoon tai jonkin lakisääteisen vaatimuksen takia), varastoimme tiedot turvallisesti ja lopetamme sen kaikenlaisen jatkokäsittelyn siihen asti kunnes sen poistaminen tai anonymisointi on mahdollista.

Voimme anonymisoida henkilötietoja tutkimusta tai tilastoja varten, missä tapauksessa syntyvät tiedot eivät ole enää henkilötietoja, eikä tämä tietosuojakäytäntö koske niitä. Voimme käyttää näitä tietoja rajoituksetta.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee UNiDAYS-alustaa. Kun käyttäjä on tekemisissä tarjouksen kanssa tai vierailee muusta syystä kolmannen osapuolen verkkosivuilla tai sovelluksessa, vierailua koskee kyseisen kolmannen osapuolen käytännöt ja ehdot.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske henkilötietojen käsittelyä kumppanien omilla verkkosivuilla tai muilla kolmansien osapuolien verkkosivuilla, vaikka ne olisikin linkitetty UNiDAYS-alustaan. Näiltä kolmansien osapuolien verkkosivuilla kerättyjä henkilötietoja koskee kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt. Riski kolmansien osapuolien verkkosivujen käyttämisestä on sinulla. Suosittelemme, että käyttäjä tutustuu sovellettavaan tietosuojakäytäntöön ennen kuin luovuttaa henkilötietojasi kenellekään.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Viimeisin versio löytyy aina verkkosivuiltamme.

UNiDAYS voi päivittää tämän tietosuojakäytännön ajoittain lakiin, tekniikoihin tai liiketoimintaan liittyvien muutosten vuoksi. Kun päivitämme tämän tietosuojakäytännön, julkaisemme päivitetyn version ja muutamme “viimeksi päivitetty” -merkintää edellä. Teemme myös asiaankuuluvia toimia ilmoittaaksemme asiasta käyttäjille, jotta heillä olisi mahdollisuus tutustua mahdollisiin tietosuojakäytäntöön tehtyihin muutoksiin, mutta ole hyvä ja tarkista tietosuojakäytäntö säännöllisesti, jotta tunnet aina uusimman version.

Tähän tietosuojakäytäntöön tai UNiDAYSin henkilötietojen käsittelyyn liittyvät kysymykset voi lähettää:

Euroopan unionin alueella EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 27 mukainen edustajamme on PLANIT//LEGAL.