Jos tämän tietosuojakäytännön englanninkielisen ja paikalliselle kielelle käännetyn version välillä esiintyy ristiriitoja, tietosuojakäytännön englanninkielinen versio on etusijalla.


MyUnidays Ltd on sitoutunut suojelemaan myunidays.com-sivuston kävijöiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Lue alla oleva tietosuojakäytäntö, jotta ymmärrät, miten antamiasi tietoja käytetään ja suojataan.


Yhdistyneen kuningaskunnan Data Protection Act 1998 -määräysten ("Act") mukainen tietojen hallitsija on MyUnidays Ltd, 2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB, Iso-Britannia.

Rekisteröitymällä mihin tahansa myunidays.com-sivustossa tarjottavaan palveluun käyttäjä hyväksyy tietojensa keräämisen, käyttämisen ja siirtämisen tämän käytännön mukaisesti.

Evästeet

MyUnidays käyttää evästeitä (käyttäjän tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen lähetettäviä pieniä tiedostoja) tietojen tallentamiseen käyttäjistä. Näitä tietoja voidaan käyttää käyttäjän käydessä sivustossa tulevaisuudessa. Tämän tarkoituksena on erottaa käyttäjä sivuston muista käyttäjistä, ja se on välttämätöntä, jotta käyttäjä voisi käyttää sivuston kaikkia ominaisuuksia.

Jatkamalla sivuston käyttämistä käyttäjä hyväksyy evästeiden käyttämisen.

Sivustossa käytetään seuraavia evästeitä:

Ehdottomasti välttämättömät evästeet: Näitä evästeitä tarvitaan sivuston toimintaa varten. Niitä ovat esimerkiksi evästeet, jotka mahdollistavat käyttäjien kirjautumisen sivuston suojattuihin osiin, ostoskorin käyttämisen tai sähköisten laskutuspalveluiden hyödyntämisen. Lisäksi niitä käytetään sivustoon palaavien käyttäjien tunnistamiseen. Näin MyUnidays pystyy personoimaan sisältöä käyttäjää varten, tervehtimään käyttäjää nimellä ja muistamaan käyttäjän asetukset (esimerkiksi käyttäjän valitseman kielen tai alueen).

Analytiikka-/suorituskykyevästeet: Näiden evästeiden avulla voidaan tunnistaa ja laskea kävijöiden määrä sekä tunnistaa sivut, joilla käyttäjä on käynyt, ja linkit, joita käyttäjä on seurannut. Näitä tietoja käytetään sivuston ja siinä näytettävien mainosten mukauttamiseen vastaamaan paremmin käyttäjän tarpeita. Näitä tietoja voidaan myös jakaa kolmansille osapuolille tätä tarkoitusta varten.

Ota huomioon, että myös kolmannet osapuolet (mukaan lukien esimerkiksi mainosverkostot ja ulkoisten palveluiden, kuten verkkoliikenneanalyysipalveluiden, tarjoajat) voivat käyttää evästeitä, jotka eivät ole hallinnassamme.

Käyttäjä voi estää evästeet ottamalla käyttöön selaimen asetuksen, jolla voidaan kieltä kaikki evästeet tai joitakin evästeitä. Jos selainasetuksilla kuitenkin estetään kaikki evästeet (mukaan lukien välttämättömät evästeet), sivustoa tai sen osia ei ehkä voi käyttää.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Kun käyttäjä käy myunidays.com-sivustossa, rekisteröityy sivustoon tai tarkastelee tietoja sivuston tuotteista tai palveluista, käyttäjää voidaan pyytää antamaan itsestään tiettyjä tietoja, kuten nimi, koulutustaso, oppilaitoksen nimi ja nykyinen sähköpostiosoite. Lisäksi MyUnidays Ltd voi kerätä tietoja käyttäjän sivuston käyttämisestä sekä tietoja käyttäjän sivustoon lähettämistä viesteistä ja MyUnidays Ltd:lle lähettämistä sähköpostiviestistä tai kirjeistä.

Kun käyttäjä ensimmäisen kerran rekisteröityy myunidays.com-sivustoon, käyttäjän sähköpostiosoite ja myunidays.com-salasana haetaan, salataan ja sitten tallennetaan suojattuun tietokantaan. Tätä salasanaa ei koskaan paljasteta millekään taholle. Hyväksymällä myunidays.com-sivuston Palvelun ehdot käyttäjä antaa suostumuksensa sille, että näitä tietoja säilytetään suojatussa ympäristössä tätä tarkoitusta varten.

Käyttäjien tietojen käyttäminen

Käyttäjän tietojen avulla MyUnidays Ltd pystyy tarjoamaan käyttäjälle pääsyn sivuston erityisiin osiin ja käyttämään myunidays.com-palvelua. Lisäksi kerättyjä tietoja käytetään ja analysoidaan niin, että MyUnidays Ltd pystyy hallinnoimaan, tukemaan, parantamaan ja kehittämään liiketoimintaansa.

Erityisesti MyUnidays Ltd voi käyttää käyttäjän tietoja yhteyden ottamiseen käyttäjään palveluita koskeviin näkemyksiin liittyen ja ilmoittamiseksi käyttäjälle sivuston tai palveluiden tärkeistä muutoksista tai kehityksistä.

Lisäksi tietoja voidaan käyttää käyttäjään kohdistuvassa markkinointiviestinnässä tai ilmoittamiseksi muista tuotteista tai palveluista, jotka voivat kiinnostaa käyttäjää. Jos käyttäjä muuttaa myöhemmin mieltään yhteydenottojen sallimisesta, hän voi ilmoittaa tästä ottamalla yhteyttä suoraan MyUnidays Ltd:hen tai muuttaa asetuksiaan tilin asetuksissa.

Jos käyttäjä ottaa yhteyttä MyUnidays Ltd:hen, kyseinen yhteydenotto voidaan säilyttää. Immateriaalioikeuksien piirissä olevan sisällön, kuten valokuvien ja videoiden ("Media"), joka liittyy tilin asetuksiin, osalta käyttäjä myöntää MyUnidays Ltd:lle ei-yksinomaisen, siirtokelpoisen, alilisensoitavan, käyttömaksuttoman, maailmanlaajuisen käyttöoikeuden ("Käyttöoikeus") käyttää mitä tahansa Mediaa, jota käyttäjä toimittaa tiliinsä liittyen, MyUnidays Ltd:n mihin tahansa kaupallisiin tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta muitakaan pois sulkematta, MyUnidays Ltd:n painetuissa julkaisuissa, esityksissä, myynninedistämismateriaalissa, mainonnassa tai sivustossa. Tämä käyttöoikeus päättyy, kun käyttäjä poistaa Median tai tilinsä, ellei käyttäjän sisältöä ole jaettu muille henkilöille ja he eivät ole poistaneet sitä.

Kun käyttäjä poistaa Median, se poistetaan samalla tavalla kuin tietokoneen roskakori tyhjennetään. Käyttäjä kuitenkin ymmärtää, että poistettua sisältöä voi säilyä varmuuskopioissa kohtuullisen aikajakson ajan (se ei kuitenkaan ole muiden käytettävissä).

Käyttäjien tietojen paljastaminen

Käyttäjän antamia tietoja säilytetään MyUnidays Ltd:n suojatuissa tietokoneissa Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, ja MyUnidays Ltd:n Ison-Britannian ulkopuolella työskentelevä henkilöstö, josta osa voi sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella ja joka työskentelee MyUnidays Ltd:lle tässä käytännössä määritettyjä tai muita käyttäjän hyväksymiä tarkoituksia varten, voi käyttää niitä tai saada niitä käyttöönsä. Nämä tahot käsittelevät tietoja ja toimittavat tukipalveluita MyUnidays Ltd:n puolesta. Lisäksi MyUnidays Ltd voi välittää kolmansille osapuolille koontitietoja sivuston käytöstä, mutta tällaiset koontitiedot eivät sisällä tietoja, joita voidaan käyttää käyttäjän tunnistamiseen.

Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevissa maissa ei aina ole vahvaa tietosuojalainsäädäntöä. MyUnidays Ltd kuitenkin suorittaa aina toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että kolmannet osapuolet käyttävät käyttäjän tietoja tämän käytännön mukaisesti.

Vahvistus siitä, onko käyttäjä rekisteröinyt tilin MyUnidays Ltd:lle rekisteröinnissä tai varmennuksessa käytetyn sähköpostiosoitteen perusteella, on julkisesti käytettävissä.

Ellei laki siihen velvoita, MyUnidays Ltd ei muuten jaa, myy tai jakele mitään käyttäjän antamia tietoja ilman käyttäjän suostumusta. Lopuksi, jos MyUnidays Ltd:n liiketoiminta siirtyy yhteisyritykselle tai se myydään tai fuusioidaan muun liiketoimintayksikön kanssa, käyttäjän tiedot luovutetaan uusille liikekumppaneille tai omistajille.

Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttäminen markkinointitarkoituksiin. Käyttäjä voi estää tällaisen käsittelyn muuttamalla tiliasetuksiaan. MyUnidays Ltd:n sivusto voi sisältää linkkejä kumppaniverkostojen, mainostajien ja kumppaneiden sivustoihin sekä linkkejä niistä. Jos käyttäjä siirtyy mihin tahansa tällaiseen sivustoon linkin kautta, hänen on otettava huomioon, että näissä sivustoissa on omat tietosuojakäytäntönsä ja että MyUnidays Ltd:llä ei ole mitään vastuuta eikä velvollisuuksia tällaisten käytäntöjen osalta. Käyttäjän on tarkistettava tällaiset käytännöt ennen minkään henkilötietojen lähettämistä tällaisissa sivustoissa.

Turvallisuus ja tietojen säilyttäminen

MyUnidays Ltd käyttää turvatoimia käyttäjän tietojen suojaamiseksi valtuuttamattomilta henkilöiltä ja lainvastaiselta käsittelyltä, tahattomalta menettämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta. MyUnidays Ltd säilyttää käyttäjän tietoja kohtuullisen ajan tai niin kauan kuin lainsäädäntö vaatii.

Käyttäminen ja päivittäminen

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa käyttäjästä säilytettävät tiedot, ja käyttäjä voi pyytää MyUnidays Ltd:tä tekemään mitä tahansa tarpeellisia muutoksia sen varmistamiseksi, että tiedot ovat täsmällisiä ja ajantasaisia. Käyttäjän on tässä tarkoituksessa otettava yhteyttä MyUnidays Ltd:hen. MyUnidays Ltd:lle on lakisääteinen oikeus veloittaa 10 Englannin puntaa kustannuksista, jotka aiheutuvat käyttäjästä säilytettävien yksityiskohtaisten tietojen toimittamisesta käyttäjälle.

Tietosuojakäytännön muutokset

Tietosuojakäytäntöön kaikista tulevaisuudessa tehtävistä muutoksista ilmoitetaan sivustossa, ja tarvittaessa sähköposti-ilmoituksella.

Yhteystiedot

Kaikki käyttäjän tietojen käyttämiseen liittyvät kommentit, kyselyt ja vaatimukset on lähetettävä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen: help@myunidays.com. Tietosuojailmoitus, 3. maaliskuuta 2016.

GÉANTin tietosuojan käytännesäännöt (CoCo)

Palvelun nimi

UNiDAYS

Palvelun kuvaus

UNiDAYS on maailman johtava opiskelijayhteysverkosto, joka yhdistää globaalin opiskelijayleisön heitä kiinnostaviin merkkeihin ja palveluihin.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

MyUnidays Limited, 2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB on rekisterinpitäjä, johon voi ottaa yhteyttä lähettämällä postia yllä olevaan osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteeseen help@myunidays.com

Toimivalta

GB, Englanti

Käsiteltävät henkilötiedot

Kotiorganisaatiolta kerätään seuraavat tiedot:

  • yksilöllinen käyttäjätunnuksesi (SAML persistent identifier, ePPN tai ePTID)
  • tehtäväsi kotiorganisaatiossasi (eduPersonAffiliation, eduPersonPrimaryAffiliation tai eduPersonScopedAffiliation)

Seuraavat tiedot kerätään sinulta itseltäsi:
Vieraillessasi osoitteessa myunidays.com ja lukiessasi tietoja tuotteista tai palveluista sinua voidaan pyytää kertomaan joitakin tietoja itsestäsi mukaan lukien nimesi, opiskelijastatuksesi, oppilaitoksesi nimi ja nykyinen sähköpostiosoitteesi.

Tämän lisäksi voimme myös kerätä tietoa siitä, miten käytät sivustoamme sekä sinuun liittyviä tietoja, joita lähetät verkkosivustolle viesteinä sekä meille sähköpostin tai kirjeiden muodossa.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sinuun liittyvät tiedot auttavat meitä opastamaan sinut sivustomme eri alueille ja tuottamaan myunidays.com-sivuston palveluja sinulle. Käytämme ja analysoimme keräämiämme tietoja myös voidaksemme hallinnoida, tukea, parantaa ja kehittää liiketoimintaamme.

Erityisesti voimme käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä ja kysyäksemme mielipidettäsi palveluistamme sekä ilmoittaaksemme sinulle satunnaisesti tärkeistä muutoksista ja sivustoomme tai palveluihimme tehdyistä parannuksista.

Voimme myös käyttää tietojasi kertoaksemme sinulle muista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos muutat myöhemmin mielesi yhteydenottojen suhteen, voit perua tiedotteet ottamalla meihin yhteyttä suoraan tai muokkaamalla tilisi asetuksia.

Jos otat meihin yhteyttä, voimme pitää kirjaa tästä kirjeenvaihdosta.

Säilytämme myös tiettyjä tietoja petosten ehkäisemiseksi.

Kolmannet osapuolet, joille henkilötietoja luovutetaan

Emme paljasta henkilötietoja millekään kumppaneillemme ja ne jaetaan vain anonyymisti ja aggregoidussa muodossa. Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme ja etenkin ottaakseemme sinuun yhteyttä palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen. Lopuksi voimme paljastaa tietosi mille tahansa yritykselle, joka haluaa ostaa meidät, fuusioitua kanssamme tai osallistua yhteisyritykseen kanssamme. Vahvistus siitä, liittyykö rekisteröimäsi tai vahvistamasi sähköpostiosoite tiliimme, on julkisesti saatavilla olevaa tietoa.

Henkilötietojen saanti, oikaisu ja poistaminen

Jos haluat nähdä, mitä henkilötietoja olemme keränneet sinusta, haluat oikaista tietoja tai haluat poistaa tietoja (mikäli laki sallii sen), ole hyvä ja ota meihin yhteyttä edellä mainittuja yhteystietoja käyttäen. Jos tietoja säilytetään laillisiin käyttötarkoituksiin, esim. petosten ehkäisemiseksi, emme ole velvollisia poistamaan näitä tietoja.

Sinulla on oikeus pyytää, ettemme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit estää tietojesi käyttämisen markkinointitarkoituksiin muuttamalla tilisi asetuksia.

Tietojen säilyttäminen

Käytämme turvatoimia tietojesi suojelemiseksi luvattomilta henkilöiltä ja laittomalta käsittelyltä, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoamiselta ja vahingoittumiselta. Tietosi säilytetään niin kauan, kun tilisi on aktiivinen. Kun lopetat tilauksen, poistamme kaikki tiedot, joita emme tarvitse petosten ehkäisemiseksi.

Tietosuojan käytännesäännöt

Tietosi suojataan vuoden 1998 tietosuojalain mukaisesti ja yleisen tietosuojadirektiivin mukaisesti, kun se otetaan käyttöön.

Henkilökohtaisia ​​tietojasi suojaamista ohjaa palveluntarjoajien käytännesäännöstö, tutkimus- ja korkeakoulusektoreiden yhteinen standardi yksityisyyden suojaamiseksi.

Close