Tietosuojakäytäntö

Ennen siirtymistä yksityiskohtiin haluamme kertoa, että meille on tärkeää huolehtia käyttäjien tietosuojasta. Tiedämme sinun kuulleen tämän aikaisemminkin, mutta tarkoitamme sitä aidosti. Olet ilmaissut luottavasi meihin käyttämällä UNiDAYS-palveluita, ja arvostamme luottamustasi. Tämä merkitsee, että olemme sitoutuneet suojaamaan kaikkia antamiasi henkilötietoja.

Siirrytään siis yksityiskohtiin. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan keitä olemme, miten ja miksi keräämme, jaamme ja käytämme käyttäjien henkilötietoja sekä miten käyttäjä voi hallita henkilötietojensa käyttämistä. Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tai olet epävarma siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja.

KEITÄ OLEMME

Jos olet jo käyttänyt palveluitamme, tiedät, että UNiDAYS tarjoaa opiskelija-alennuksia ja muita opiskelijan elämää parantavia palveluita (kuten kilpailuja, mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan ja tapahtumia) oman Web-sivustonsa (”Sivusto”), mobiilisovelluksen ja blogin välityksellä sekä käyttämällä muita verkkoalustoja, kuten iframe (jota ehkä pidät kumppanisivustona) (yhteisnimitys ”Alusta”'). Miksi siis tätä pitää painottaa? Haluamme korostaa, että kaikki tässä tietosuojakäytännössä mainitut seikat koskevat näitä kaikkia alustoja. Monta alustaa, yksi tietosuojakäytäntö.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee mitä tahansa henkilötietoja, joita keräämme Alustan kautta tai Alustaan mahdollisesti liittyvien yhteydenottojen välityksellä (kuten yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostitse). UNiDAYS on sitoutunut huolehtimaan kaikkien jäsentensä ja Sivustonsa kävijöiden tietosuojasta. Lukemalla alla olevan tietosuojakäytännön, niin ymmärrät, miten antamiasi henkilötietoja käytetään ja suojataan.

YHTEYDEN OTTAMINEN

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016 (”Määräys”) mukainen rekisterinpitäjä on MyUnidays Ltd, 2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB, Iso-Britannia.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, jotka liittyvät tähän tietosuojakäytäntöön tai henkilötietojesi käyttämiseen, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen help@myunidays.com. Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä, jotka liittyvät tiliisi tai yhteyden ottamiseen asiakaspalveluun ongelmatilanteissa, ota yhteyttä asiakastukeemme: help@myunidays.com.

Ota huomioon, että yhteydenoton yhteydessä meidän on ehkä varmennettava henkilöllisyytesi ennen pyyntösi täyttämistä. Opastamme sinua tämän toimenpiteen suorittamisessa, eikä se oikeasti vaadi paljon aikaa tai vaivaa. Haluamme kuitenkin olla erittäin huolellisia, koska tietosuojasi varmistaminen on meille tärkeää.

KERÄTTÄVÄT HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötiedot, joita voimme kerätä, jakautuvat pääasiassa alla kuvattujen kohtien mukaisiin luokkiin.

Mihin käytämme keräämiämme tietoja? Lyhyesti sanottuna, tarjoamme käyttäjillemme mahtavan valikoiman tuotteita ja palveluita, joita pyrimme parantamaan tinkimättömästi.

Käyttäjien vapaaehtoisesti luovuttamat tiedot

Alustan joissakin osissa käyttäjää voidaan pyytää luovuttamaan vapaaehtoisesti henkilötietojaan. Voimme esimerkiksi pyytää käyttäjää antamaan henkilötietojaan tilin rekisteröimisessä, markkinointiviestinnän tilaamisessa (esimerkiksi tietojen saaminen käyttäjää mahdollisesti kiinnostavista tuotteista, palveluista ja tarjouksista) ja/tai käyttäjän kyselyiden toimittamisessa (esimerkiksi yhteydenotossa asiakaspalveluumme). Henkilötiedot, joita käyttäjää pyydetään antamaan, ja syyt niiden pyytämiseen ilmoitetaan käyttäjälle henkilötietojen pyytämisen yhteydessä.

Automaattisesti kerättävät tiedot

Käyttäjän käydessä Alustassa voimme kerätä automaattisesti tietoja käyttäjän laitteesta (puhelimesta tai tietokoneesta). Joissakin maissa, Euroopan talousalueen jäsenmaat mukaan lukien, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Automaattisesti kerättäviä tietoja voivat olla esimerkiksi käyttäjän IP-osoite, laitetyypin ja ohjelmiston ominaisuudet, laitteen yksilölliset tunnisteet, selaimen tyyppi, yleinen maantieteellinen sijainti (esimerkiksi maa tai kaupunki) ja muut tekniset tiedot. Voimme myös kerätä tietoja käyttäjän laitteen vuorovaikutuksesta Alustan kanssa, mukaan lukien avatut sivut ja avatut linkit. Lisäksi voimme tunnistaa mobiilisovelluksen välityksellä käyttäjän sijainnin. Käyttäjä voi kuitenkin poistaa tämän ominaisuuden käytöstä laitteensa asetuksissa.

Tällaisia tietoja keräämällä voimme varmentaa käyttäjän henkilöllisyyden ja sijainnin, mikä auttaa meitä tunnistamaan petoksia sekä ymmärtämään Alustan käyttäjiä, kuten mistä he tulevat ja minkälainen sisältö kiinnostaa heitä. Käytämme tällaisia tietoja sisäisiin analytiikkatarkoituksiin, palveluidemme laadun parantamiseen sekä käyttäjän käyttökokemuksen mukauttamiseen näyttämällä sisältöä ja palveluita, joiden uskomme sopivan erityisesti käyttäjälle.

Joitakin näistä tiedoista voidaan kerätä käyttämällä evästeitä, verkkojäljitteitä ja vastaavia seurantateknologioita. Evästekäytännössämme on lisätietoja siitä, miten ja miksi käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita.

Kolmannen osapuolen lähteistä hankittavat tiedot

Aika ajoin voimme vastaanottaa käyttäjän henkilötietoja kolmannen osapuolen lähteistä (sosiaalisen median palveluntarjoajat mukaan lukien), mutta vasta sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet, että tällaiset kolmannet osapuolet ovat saaneet käyttäjän suostumuksen tällaisten tietojen luovuttamiseen tai että niillä on muuten laillinen oikeus tai velvollisuus paljastaa käyttäjän henkilötietoja meille.

Kolmansilta osapuolilta keräämiimme tietoihin sisältyy tietoja käyttäjän vuorovaikutuksesta verkossa tällaisten osapuolten kanssa, ja käytämme tällaisia tietoja trendien ja käytön valvomiseksi ja analysoimiseksi, palvelumme laadun parantamiseksi, käyttökokemuksen mukauttamiseksi sekä käyttäjää mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden suosittelemiseksi.

KENELLE KÄYTTÄJÄN TIETOJA VOIDAAN LUOVUTTAA

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja seuraavia luokkia edustaville tahoille:

1. omaan konserniimme kuuluvat yritykset, kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja kumppanit, jotka toimittavat meille tietojenkäsittelypalveluita (esimerkiksi Sivustomme toimittamisen tukemiseksi, sen toimintojen muodostamiseksi tai sen turvallisuuden parantamiseksi; tai analytiikan suorittamiseksi palveluidemme laadun parantamista tai käyttökokemuksen kehittämistä varten), ja jotka muuten käsittelevät henkilötietoja niihin tarkoituksiin, jotka kuvataan tässä tietosuojakäytännössä tai ilmoitetaan käyttäjälle henkilötietojen keräämisen yhteydessä. Suurin osa palveluntarjoajistamme toimii Euroopassa, mutta joskus ne kuitenkin voivat lähettää käyttäjien henkilötietoja Yhdysvaltoihin. Alla on muutamia esimerkkejä käyttämistämme palveluntarjoajista ja tietoja siitä, miksi niitä käytämme. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä ja kysy.

Google avustaa meitä analytiikan suorittamisessa ja auttaa meitä esittämään käyttäjää kiinnostavia mainoksia;
Bronto auttaa meitä sähköpostiviestinnässä; ja
Facebook avustaa meitä mainostemme tehon arvioimisessa ja auttaa meitä esittämään käyttäjää kiinnostavia mainoksia;

2. mikä tahansa toimivaltainen lainvalvontaviranomainen, lainsäädäntöviranomainen, valtion virasto, tuomioistuin tai mikä tahansa muu kolmas osapuoli, jolle uskomme tietojen luovuttamisen olevan välttämätöntä (i) sovellettavan lainsäädännön puitteissa, (ii) omien laillisten oikeuksiemme harjoittamiseksi, osoittamiseksi tai puolustamiseksi tai (iii) käyttäjän tai kenen tahansa muun osapuolen tärkeiden etujen suojaamiseksi;

3. kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä näyttämään mainoksia käyttäjän mielenkiinnon perusteella käyttämällä tietoja, joita käyttäjä antaa käyttöömme käyttäessään sivustojamme, sisältöämme tai palveluitamme. Mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksia, joita kutsutaan myös mukautetuiksi tai kohdennetuiksi mainoksiksi, näytetään käyttäjälle perustuen tietoihin toiminnoista, kuten ostaminen sivustojemme kautta, laitteiden, mobiilisovellusten tai ohjelmiston käyttäminen, sisältöämme tai ilmoituksiamme sisältävissä sivustoissa käyminen tai apuohjelmiemme käyttäminen. Tarjoamme käyttäjälle mahdollisuuden tehdä mielenkiinnon kohteisiin perustuviin mainoksiin liittyviä valintoja. Käyttäjä voi halutessaan estää mielenkiinnon kohteisiinsa perustuvien mainosten näyttämisen täällä. Käyttäjälle esitetään yhä mainoksia, mutta niitä ei valitettavasti enää mukauteta eivätkä ne ehkä kiinnosta käyttäjää;

4. todellinen tai mahdollinen ostaja (ja sen edustajat ja neuvonantajat) liittyen liiketoimintamme minkä tahansa osan mihin tahansa ehdotettuun ostoon, fuusioon tai hankintaan sillä edellytyksellä, että ilmoitamme ostajalle, että se saa käyttää käyttäjien henkilötietoja vain tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tarkoituksiin; ja

5. kuka tahansa muu henkilö, joka on saanut käyttäjältä suostumuksen tietojen paljastamiseen.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELEMISEN OIKEUSPERUSTA (VAIN ETA-ALUEELLA OLEVAT KÄYTTÄJÄT)

Jos saavut sivustoomme Euroopan talousalueeseen kuuluvasta maasta, oikeusperusta sille, että keräämme ja käytämme tietojen edellä kuvatun mukaisesti, riippuu kyseessä olevista henkilötiedoista ja erityisestä yhteydestä, jossa niitä keräämme.

Tavallisesti keräämme käyttäjältä henkilötietoja vain silloin, kun meillä on käyttäjän antama suostumus tähän, kun tarvitsemme henkilötietoja sopimuksen tekemiseen käyttäjän kanssa tai kun henkilötietojen käsitteleminen liittyy laillisiin etuihimme eikä se loukkaa käyttäjän tietosuojaa eikä perusoikeuksia. Joissakin tapauksissa meillä voi myös olla lakisääteinen velvoite kerätä henkilötietoja käyttäjältä, tai voimme muuten tarvita henkilötietoja käyttäjien tai muiden henkilöiden tärkeiden etujen suojaamiseksi.

Jos pyydämme käyttäjää antamaan henkilötietojaan meihin kohdistuvan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai sopimuksen solmimiseksi käyttäjän kanssa, ilmoitamme tästä selkeästi kyseisellä hetkellä ja ilmoitamme samalla, onko henkilötietojen luovuttaminen pakollista vai ei (ja mahdolliset seuraukset, jos käyttäjä ei halua luovuttaa henkilötietojaan). Esimerkiksi voimme pyytää käyttäjää antamaan oman yliopistonsa sähköpostiosoitteen, koska ilman sitä emme voimme varmentaa, että käyttäjä on opiskelija.

Vastaavasti, jos keräämme ja käytämme käyttäjän henkilötietoja laillisten etujemme (tai minkä tahansa kolmannen osapuolen laillisten etujen) nojalla, ilmoitamme käyttäjälle kyseisellä hetkellä, mitä tällaiset lailliset edut ovat. Katso lisätietoja kohdasta Evästekäytäntö, jos haluat tietää, mitä tietoja kerätään evästeillä ja miksi niitä kerätään.

Jos sinulla on kysymyksiä oikeusperustasta, jonka nojalla keräämme ja käytämme henkilötietojasi, tai haluat siitä lisätietoja, ota yhteyttä käyttämällä edellä olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja.

KÄYTTÄJIEN HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä käyttäjästä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Käyttämämme toimenpiteet on suunniteltu muodostamaan asianmukainen turvallisuustaso henkilötietojen käsittelemiseen liittyvien riskien huomioimiseksi.

Kun käyttäjä on määrittänyt salasanan, joka mahdollistaa Sivuston tiettyjen osien käyttämiseksi, käyttäjän on vastuussa tämän salasanan pitämisestä luottamuksellisena. Käyttäjä ei saa luovuttaa kenellekään tilinsä kirjautumistietoja, salasana mukaan lukien. Emme ole missään vastuussa tilin luvattomasta käytöstä, joka tapahtuu käyttämällä käyttäjän nimeä ja salasanaa.

Tietojen siirtäminen Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka suojaammekin käyttäjien tietoja useilla menetelmillä, emme pysty takaamaan käyttäjän Alustan kautta lähettämien tietojen turvallisuutta.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme keräämiämme henkilötietoja käyttäjistä silloin, kun meillä on jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen tarve toimia näin (esimerkiksi käyttäjän pyytämän palvelun toimittamiseksi tai sovellettavien laki-, verotus- tai kirjanpitovaatimusten täyttämiseksi). Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoiminnallista tarvetta käsitellä käyttäjän henkilötietoja, joko poistamme tai anonymisoimme henkilötiedot tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska käyttäjän henkilötiedot on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), säilytämme käyttäjän henkilötietoja suojatusti ja eristämme ne lisäkäsittelyltä, kunnes niiden poistaminen on mahdollista. Emme säilytä henkilötietoja kauempaa kuin 2 vuotta käyttäjän jäsenyyden päättymisen jälkeen, ja pyrimme aina anonymisoimaan tiedot 6 kuukauden kuluttua niiden vastaanottamisesta.

TIETOJEN KANSAINVÄLINEN SIIRTÄMINEN

Käyttäjän henkilötiedot voidaan siirtää ja niitä voidaan käsitellä muissa maissa kuin siinä maassa, jossa käyttäjä asuu. Näiden maiden tietosuojalainsäädäntö voi poiketa käyttäjän oman maan lainsäädännöstä.

Sivustopalvelimemme, konserniyrityksemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme toimivat kaikkialla maailmassa. Tämä merkitsee, että kun keräämme käyttäjän henkilötietoja, niitä voidaan käsitellä jossakin tällaisista maista. Olemme kuitenkin ryhtyneet asianmukaisiin suojatoimiin sen varmistamiseksi, että käyttäjän henkilötiedot suojataan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tällaisia suojatoimia ovat joko (a) mallilausekkeiden sisällyttäminen kolmannen osapuolen kanssa solmittuun sopimukseen; tai (b) kolmannen osapuolen toimiminen maassa, jossa on riittävä tietosuojalainsäädäntö.

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Joissakin tapauksissa käyttäjän henkilötietojen käyttäminen voi johtaa sellaisten automaattisten päätösten tekemiseen (profilointi mukaan lukien), jotka vaikuttavat oikeudellisesti käyttäjään tai muuten merkittävästi vaikuttavat käyttäjään.

Automaattisilla päätöksillä tarkoitetaan, että käyttäjää koskeva päätös tehdään automaattisesti tietokoneilla (käyttämällä ohjelmistoalgoritmeja) ilman ihmisen puuttumista toimenpiteeseen. Käytämme automaattisia päätöksiä esimerkiksi Sivustomme mukautettujen ruutujen järjestämiseen käyttäjän mukaan. Olemme toteuttaneet toimenpiteitä niiden henkilöiden, joiden henkilötietoja käytetään automaattisessa päätöksenteossa, oikeuksien ja etujen suojaamiseksi, mukaan lukien automaattisten päätösten estäminen jäseneltä saadun kirjallisen pyynnön perusteella.

Kun teemme käyttäjää koskevan automaattisen päätöksen, käyttäjällä on oikeus kyseenalaistaa päätös oman näkökantansa ilmaisemiseksi ja vaatia päätöksen tarkistamista ihmisen toimesta. Voit käyttää tätä oikeutta ottamalla yhteyttä edellä olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja käyttämällä.

KÄYTTÄJÄN OIKEUDET TIETOSUOJAAN

Käyttäjällä on seuraavat oikeudet tietosuojaan:

Käyttäjä voi milloin tahansa saada käyttöönsä henkilötietonsa, korjata tai päivittää niitä tai pyytää niiden poistamista ottamalla yhteyttä meihin edellä olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja käyttämällä, tai vaihtoehtoisesti käyttäjä voi käyttää Oikeus tulla unohdetuksi- ja Henkilötietopyyntö-lomakkeita täällä. Jos käyttäjä pyytää meitä poistamaan tietonsa, käyttäjän pitää poistaa mobiilisovelluksemme asennus (jos hän on käyttänyt sitä puhelimessaan) kaikkien laitteeseesi tallennettujen jäännöstietojen poistamiseksi.

Lisäksi jos käyttäjä on Euroopan unionin jäsenmaan asukas, hän voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä tai vaatia henkilötietojensa siirtämistä toiseen järjestelmään. Tässäkin tapauksessa käyttäjä voi käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä edellä olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja käyttämällä.

Koska kyseessä on suosituspalvelu, mielestämme on todella tärkeää, että viestimme mielestämme käyttäjää kiinnostavista tuotteista, palveluista ja tarjouksista, sillä emme halua, että yksikään käyttäjän suosikkimerkin tarjous jää huomaamatta. Käyttäjällä on kuitenkin oikeus estää markkinointiviestintä milloin tahansa. Voit käyttää tätä oikeutta napsauttamalla lähettämiemme markkinointisähköpostiviestien Estä- tai Lopeta tilaus -linkkiä tai muuttamalla tiliasetuksia. Ota huomioon, että et voi lopettaa tiettyjen sähköpostiviestien tilausta. Näitä sähköpostiviestejä ei lähetetä markkinointitarkoituksessa, vaan ne liittyvät tilitapahtumiin, järjestelmäpäivityksiin tai ongelmiin.

Voit kieltää muut markkinointitavat (kuten mainospostin ja telemarkkinoinnin) ottamalla meihin yhteyttä edellä olevassa kohdassa Yhteyden ottaminen olevia yhteystietoja käyttämällä. Ota huomioon, että voit estää matkaviestimen push-ilmoitusten vastaanottamisen UNiDAYSilta poistamalta ne käytöstä matkapuhelimen asetuksissa.

Vastaavasti, jos olemme keränneet ja käsitelleet käyttäjän henkilötietoja käyttäjän suostumuksella, käyttäjällä on oikeus perua suostumuksensa milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta minkään ennen suostumuksen peruuttamista suorittamamme käsittelyn laillisuuteen eikä se vaikuta käyttäjän henkilötietojen käsittelyyn, joka perustuu muihin laillisiin käsittelyperusteisiin kuin suostumus.

Käyttäjällä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle suorittamastamme henkilötietojen keräämisestä ja käyttämisestä. Lisätietoja tästä antaa paikallinen tietosuojaviranomainen. (Euroopan talousalueen, Sveitsin ja joidenkin Euroopan ulkopuolisten maiden (mukaan lukien Yhdysvallat ja Kanada) tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löytyvät täältä).

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, jotka saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaoikeuksiaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

LAPSET

UNiDAYS-palvelua ei ole tarkoitettu alle 16 vuoden ikäisille lapsille. Jos saat tietoosi, että alaikäinen lapsesi on luovuttanut meille henkilötietojaan ilman suostumustasi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen help@myunidays.com.

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN PÄIVITYKSET

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää aika ajoin lainsäädännön, tekniikan tai liiketoiminnan muutosten mukaan. Kun tietosuojakäytäntöä päivitetään, ilmoitamme siitä käyttäjille asianmukaisin keinoin muutosten merkittävyyden mukaan. Haluamme käyttäjän suostumuksen tietosuojakäytännön olennaisiin muutoksiin, jos ja kun sovellettava tietosuojalainsäädäntö tätä edellyttää.

EVÄSTEET JA VASTAAVA SEURANTATEKNOLOGIA

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita (yhteisnimitys ”Evästeet”). Lisätietoja käyttämiemme Evästeiden tyypeistä, niiden käyttötarkoituksista ja hallinnasta on evästekäytännössämme.

GÉANTin tietosuojan käytännesäännöt (CoCo)

Palvelun nimi

UNiDAYS

Palvelun kuvaus

UNiDAYS on maailman johtava opiskelijayhteysverkosto, joka yhdistää globaalin opiskelijayleisön heitä kiinnostaviin merkkeihin ja palveluihin.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

MyUnidays Limited, 2 Castle Boulevard, Nottingham, NG7 1FB on rekisterinpitäjä, johon voi ottaa yhteyttä lähettämällä postia yllä olevaan osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteeseen help@myunidays.com

Toimivalta

GB, Englanti

Käsiteltävät henkilötiedot

Kotiorganisaatiolta kerätään seuraavat tiedot:

Seuraavat tiedot kerätään sinulta itseltäsi:
Vieraillessasi osoitteessa myunidays.com ja lukiessasi tietoja tuotteista tai palveluista sinua voidaan pyytää kertomaan joitakin tietoja itsestäsi mukaan lukien nimesi, opiskelijastatuksesi, oppilaitoksesi nimi ja nykyinen sähköpostiosoitteesi.

Tämän lisäksi voimme myös kerätä tietoa siitä, miten käytät sivustoamme sekä sinuun liittyviä tietoja, joita lähetät verkkosivustolle viesteinä sekä meille sähköpostin tai kirjeiden muodossa.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sinuun liittyvät tiedot auttavat meitä opastamaan sinut sivustomme eri alueille ja tuottamaan myunidays.com-sivuston palveluja sinulle. Käytämme ja analysoimme keräämiämme tietoja myös voidaksemme hallinnoida, tukea, parantaa ja kehittää liiketoimintaamme.

Erityisesti voimme käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä ja kysyäksemme mielipidettäsi palveluistamme sekä ilmoittaaksemme sinulle satunnaisesti tärkeistä muutoksista ja sivustoomme tai palveluihimme tehdyistä parannuksista.

Voimme myös käyttää tietojasi kertoaksemme sinulle muista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos muutat myöhemmin mielesi yhteydenottojen suhteen, voit perua tiedotteet ottamalla meihin yhteyttä suoraan tai muokkaamalla tilisi asetuksia.

Jos otat meihin yhteyttä, voimme pitää kirjaa tästä kirjeenvaihdosta.

Säilytämme myös tiettyjä tietoja petosten ehkäisemiseksi.

Kolmannet osapuolet, joille henkilötietoja luovutetaan

Emme paljasta henkilötietoja millekään kumppaneillemme ja ne jaetaan vain anonyymisti ja aggregoidussa muodossa. Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme ja etenkin ottaakseemme sinuun yhteyttä palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen. Lopuksi voimme paljastaa tietosi mille tahansa yritykselle, joka haluaa ostaa meidät, fuusioitua kanssamme tai osallistua yhteisyritykseen kanssamme. Vahvistus siitä, liittyykö rekisteröimäsi tai vahvistamasi sähköpostiosoite tiliimme, on julkisesti saatavilla olevaa tietoa.

Henkilötietojen saanti, oikaisu ja poistaminen

Jos haluat nähdä, mitä henkilötietoja olemme keränneet sinusta, haluat oikaista tietoja tai haluat poistaa tietoja (mikäli laki sallii sen), ole hyvä ja ota meihin yhteyttä edellä mainittuja yhteystietoja käyttäen. Jos tietoja säilytetään laillisiin käyttötarkoituksiin, esim. petosten ehkäisemiseksi, emme ole velvollisia poistamaan näitä tietoja.

Sinulla on oikeus pyytää, ettemme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit estää tietojesi käyttämisen markkinointitarkoituksiin muuttamalla tilisi asetuksia.

Tietojen säilyttäminen

Käytämme turvatoimia tietojesi suojelemiseksi luvattomilta henkilöiltä ja laittomalta käsittelyltä, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoamiselta ja vahingoittumiselta. Tietosi säilytetään niin kauan, kun tilisi on aktiivinen. Kun lopetat tilauksen, poistamme kaikki tiedot, joita emme tarvitse petosten ehkäisemiseksi.

Tietosuojan käytännesäännöt

Tietosi suojataan vuoden 1998 tietosuojalain mukaisesti ja yleisen tietosuojadirektiivin mukaisesti, kun se otetaan käyttöön.

Henkilökohtaisia tietojasi suojaamista ohjaa palveluntarjoajien käytännesäännöstö, tutkimus- ja korkeakoulusektoreiden yhteinen standardi yksityisyyden suojaamiseksi.

Close